Lukács Sándornak tucatnyi gyermeke van! A színész meglepő kijelentést tett
Lukács Sándor egy reggeli műsorban mesélt gyerekeiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lukács Sándor színész az RTL Klub Minden reggel című műsorában beszélt arról, hogy tulajdonképpen tucatnyi gyereke van.

Bár valójában egy felnőtt férfi édesapja, a meglepő kijelentést úgy értette, hogy fiatal színházas kollégáit a "fogadott" gyerekeinek tekinti. Egyikükkel, Bach Katával érkezett a reggeli műsorba.

Tucatnyi gyereke van

Lukács Sándor elmondta, hogy számára az ifjú tehetségek támogatása a saját fiatalságát is felidézi. Mikor a Vígszínházhoz szerződött, olyan színészek fogadták szeretettel, mint például Darvas Iván vagy Latinovits Zoltán. Ez pedig nagyon sokat jelentett számára.

- A kezdeti feloldódó időszakon túl nagyon-nagyon kellemes, tiszta kapcsolat alakult ki közöttünk. Azt hiszem, a fiatalság olyan érzékeny - mindig is az volt, és hál Istennek mindig is az lesz -, hogy észreveszi azt, ami őszinte közeledés, és észreveszi a manírokat is - mondta.

Az egyik műsorvezető, Teszári Nóra kérdésére, hogy mivel lehet a leginkább segíteni az ifjú tehetségeket, a következőképpen felelt.

- Az őszinteséggel. Hogyha a fiatalok észreveszik, őszinték vagyunk hozzájuk, akkor azt méltányolják a legjobban. Az ember igyekszik egy próbafolyamat alatt egy fiatal kollégánál elérni, hogy jó hangulatban dolgozzon - osztotta meg véleményét.

Azt is elárulta, hogy persze apró kis ugratások előfordulnak, de a színháznál nincs olyan, hogy az újoncokat leckéztetni kell, nem pedig támogatni. Bach Kata is megerősítette, a beszélgetések hatalmas erőt tudnak adni, és természetesen nagyon jóleső érzés.

A fiatal színésznőt nem vették fel elsőre az egyetemre, de Lukács Sándor sem titkolta, hogy neki is csak negyedszerre sikerült bekerülnie a főiskolára. Ő viszont hálás a sorsnak, hogy így alakult, mert az évek alatt számos dolgot tanult. Végül úgy vették fel, hogy már tudta, milyen egy színház belső élete - ez pedig előnyére szolgált.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük