Peller Annáéknál felcserélődtek a szerepek - Ezért Mikike maradt gyesen a kislányukkal
Lukács Mikike őszintén beszélt arról, hogy miért ő maradt otthon Annabellával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Lukács Miki kislányukat, Annabellát a világon mindennél jobban szeretik, és legszívesebben minden percüket a csemetéjükkel töltenék. Azonban mikor felmerült a kérdés, hogy ki marad otthon vele, a döntés nem a megszokott családi minta alapján jött.

A kislány 2013 decemberében látta meg a napvilágot. Édesapja ekkor még hangmérnökként dolgozott, anyukája pedig az Operettszínház ünnepelt színésznője volt.

Ezért nem Peller Anna maradt otthon kislányukkal

Mikikét Várkonyi Andrea látta vendégül műsorában, ahol megvallotta, hogy bizony náluk felcserélődtek a szerepek anno. Csemetéjük mindössze egyéves volt, amikor felesége nagyon kecsegtető munkalehetőséget kapott, amit nem utasított vissza.

- Jött ez a lehetőség, én pedig habozás és kérdés nélkül felmondtam az akkori munkahelyemen, ahonnan már amúgy is jobbnak láttam, ha távozom. Otthon attól még van nekünk egy kis stúdiónk, ahol dolgozni is tudtam. Hanganyagokat és narrációkat készítettem. Csak onnantól fogva, hogy otthon voltam a kislányunkkal, már éjszaka dolgoztam - mesélte a Férfi titkok Várkonyi Andival című műsorban.

mikike
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- Két évet voltam otthon Annabellával háromesztendős kora előtt. Volt azért nagyszülői segítségem, de másfél éves korától viszonylag sok időt töltöttünk együtt kettesben. 

A sztárapuka minden napra különféle programokat talált ki, hogy minél jobban le tudja kötni a gyerkőcét. Sokat jártak sétálni és kutyát sétáltatni a Pilisbe. Azt is elárulta, hogy rengetegen heccelték a kispapaszerepe miatt.

- Mikor például a fogorvosomnak mondtam, hogy siessen, mert a nagyszülőknek mennie kell, és én vagyok otthon a gyermekkel, nem akarta elhinni, annyit mondott, hogy "Ne szórakozz!" Ugyanez volt a gyerekorvosunkkal, aki azt mondta, hogy inkább vigyem bölcsibe kétévesen, hiszen az volt a tapasztalata, hogy az apukák kevésbé tudják lekötni a gyereket ennyi idősen. Én le tudtam kötni, három és fél éves koráig nem is ment óvodába.

Így néz ki Peller Anna és Mikike lánya, Annabella

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Peller Anna és Lukács Miki egy szem lánya.

Ezt is szeretjük