Lukács Miki is benne lesz a Celebrandiban: Peller Annától kért engedélyt az RTL párkereső műsorára

Lukács Miki és Peller Anna márciusban jelentették be, hogy 13 év házasság után elválnak egymástól.

lukács-miki-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Lukács Miki március közepén jelentették be, hogy 13 év házasság után úgy döntöttek, elválnak egymástól. Utóbbi azóta már az ismerkedésbe is belekezdett: igent mondott az RTL új párkereső műsorára, a Celebrandira.

Mint arról már korábban írtunk a csatorna nyári nagy durranása lesz a show, amelyben nyolc híres ember és civilek keresik majd a szerelmet. 

Lukács Miki a Celebrandiban

Eddig Frohner Fecó sztárfodrászról, Schumacher Vanda műsorvezetőről, Bogdányi Titanilláról és a Dancing with the Starsból megismert Köcse Györgyről derült ki, hogy szerepelnek a párkeresőben. 

lukács miki 1
Fotó: RTL/Reggeli

Hozzájuk csatlakozott Peller Anna egykori kedvese, Lukács Miki, aki elárulta, felesége engedélyét kérte, mielőtt vállalta volna a felkérést.

- Természetesen a műsorban való szerepléssel kapcsolatban kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam - mondta a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hozzátette, úgy gondolja, ez egy jó lehetőség lesz a számára, mert az eddigi tapasztalatai alapján nem könnyű ismerkedni a mai világban.

- Voltak kísérleteim a Tinderen is, de nem sok pozitív tapasztalattal gazdagodtam. Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresési forma, sokszor azt éreztem, a legtöbben hamis képet mutatnak magukról. Persze, volt olyan hölgy, akivel a személyes találkozásig is eljutottunk, de senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia.

Nézd meg Csősz Bogi új párját!

Csősz Bogi egy évvel a válás után újra szerelmes, először mutatta meg új párját a nyilvánosságnak.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük