Lovas Rozi 7 évad után ezért szállt ki A mi kis falunkból: elárulta az okát

Lovas Rozi elárulta, miért szállt ki A mi kis falunk című sorozatból.

lovas-rozi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi elárulta, hogy hét évad után miért hagyta ott végleg A mi kis falunk című sorozatot. 

A sikerszéria első epizódját 2017. február 2-án mutatta be az RTL, a karaktereket és az őket alakító színészeket egy csapásra megszerették a nézők. 

Lovas Rozi távozott A mi kis falunkból

2021 októberében derült ki, hogy a hatodik évad végén három alapszereplő eltűnik egy időre: a Tecát alakító Bata Éva és az Erikát játszó Lovas Rozi gyermekére kívánt koncentrálni, míg Lengyel Tamás azért köszönt el, mert karaktere, Gyuri, Erika párjaként szintén elhagyta Pajkaszeget. 

lovas-rozi
Fotó: RTL/A mi kis falunk

A hetedik évad 2022. november 27-én indult, a karácsonyi részben pedig Gyuri és Erika is visszatértek, de csak az ünnepi különkiadásba.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lovas Rozi, aki 2020 májusában született kisfia, János Misa után 2022 februárjában világra hozta kislányát, Izabella Máriát is, a Nők Lapjának mesélt arról, miért szállt ki a sikersorozatból hét évad után.

- Rettenetesen jó kihívás volt. Nagy vállalást tettünk, fogalmunk sem lehetett róla, milyen hatása lesz, mekkora rakétát lövünk fel, és mekkorát fog robbanni. Most lépten-nyomon azzal szembesülök, tizenévesen nézik újra és újra a részeket, a "falu" a popkultúra része, hivatkozási alap lett. Csodálatos, hogy ez megtörténhetett velem, csak profitáltam belőle. 

lovas-rozi-golkiralysag

- A kiszállásom oka egyszerűen az, hogy mindennek vége szakad egyszer. Én vagyok a felelős a megérzéseimért, a döntéseimért. Éreztem, mikor vagyok a topon, és onnantól már nincs benne szakmai kihívás, onnantól önismétléssé torzulna, és ettől irtózom. A legcsillogóbb stádiumban fejezem be, annyi idő után, hogy még ne égjen rám a szerep. Nem munkának akarom érezni, hanem kihívásnak, szerelemdolognak, és pont így sikerült abbahagynom.

Az RTL nézői ugyanakkor továbbra is láthatják a képernyőn Lovas Rozit: a 2023. január 7-én indult új sorozat, a Gólkirályság, melyben Szabó Antóniát, Tónit, a Csember FC új fociedzője játssza.

- Hatalmas szerencse, hogy közvetlenül a „falu” után érkezett egy ekkora felkérés. Ráadásul a sztori és a karakter is nagyon-nagyon érdekelt, olyan, amit eddig még nem csináltam. (…) Igazán jólesik az a bizalom, amit a sorozat készítői belém vetettek, és az is, hogy megvártak két gyerek után. 

Lovas Rozi a sorozatban és a valóságban

Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük