A mi kis falunkban Szifon felesége: Lévay Viktória ilyen dögös estélyiben

Lévay Viktória a Játékszín 10. évfordulójának partijára egy bársonyanyagból készült, szexi darabot választott.

lévay-viktória-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017-es indulása óta A mi kis falunk rengeteg tévénéző kedvence, Pajkaszeg lakói sokak számára olyanok, akár a régi ismerősök. A karakterek közismertek, így még meglepőbb, ha az a színész, aki megformálja őket, teljesen másképp fest a valóságban.

Lévay Viktória megjelenése szöges ellentétben áll az általa alakított Marcsiéval. Szifon feleségét általában smink nélkül, kinyúlt ruhákban, kócos hajjal és morcos arccal láthatjuk a részekben.

Lévay Viktória estélyiben

A színésznőt ezzel szemben minden nyilvános eseményen tökéletes sminkkel és frizurával fotózzák, a ruhaválasztásai is merőben mások, mint a szériában. Az otthonkák helyett csinos, nőies darabokban láthatjuk. A Játékszín 10. évfordulójára rendezett partin is megmutatta, milyen stílusos. Ilyen szexi estélyiben ment az eseményre:

A Sentiments divatház álmodta meg a bársonyanyagból készült, combtőig felsliccelt darabot. A fodros nyakrész különlegessé, a testhezálló fazon nőiessé varázsolta az összhatást - utóbbi pedig kihangsúlyozta viselője karcsú alakját is.

Lévay Viktória két fotót is posztolt az eseményről. A második, fekete-fehér kép közelebbről készült róla. Ezen azt mutatta meg a követőinek, milyen mesés ékszerekkel egészítette ki a szettjét.

Lovas Rozi a sorozatban és a való életben

A színésznő az országos hírnevet a 2017-ben indult, A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, amelynek hatodik évada 2021. október 2-án ért véget. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük