Fotókon Lola és ritkán látott nővére: Andrea is tehetséges énekesnő

Lola nővére nem országosan ismert, de szülővárosában, Hatvanban mindenki tudja, milyen tehetséges.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2005-öt írtunk, amikor tini énekesnőként Lola bekerült a köztudatba. Az akkor 17 éves lány az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi nemzeti döntőjén mutatta meg magát először a közönségnek. 

Egy évvel később kiadhatta első, Álomtánc című lemezét, majd szép lassan az egyik legnépszerűbb előadóvá nőtte ki magát: a fiatalok imádták a dalait, amelyek sorra a slágerlisták élén landoltak. A tévéképernyőn is egyre többször láthattuk, a VIVA TV műsoraiban rendszeres vendég volt, továbbá pár epizód erejéig a Barátok köztben is feltűnt.

Lola és ritkán látott nővére

Az azóta eltelt 16 évben sikerült a rivaldafényben maradnia, igaz, napjainkban műsorvezetőként láthatjuk a leggyakrabban. 2020 áprilisa óta ő a SzerencseSzombat egyik háziasszonya, továbbá olyan produkciókban is szerepel, mint az Én vagyok itt, valamint a 2020-as, 2021-es A Dal háttérműsorát is ő vezette. Az Instagramon szintén népszerű, 55 ezres követőtábora viszonylag rendszeresen kaphat bepillantást a mindennapjaiba. Olykor szeretteiről, édesapjáról és kedveséről is feltölt egy-két fényképet, nővérével nem sokszor mutatkozik együtt, de nagyon ritkán azért róla is posztol.

Testvére, Andrea foglalkozásából kiindulva könnyedén kijelenthetjük, náluk családi vonás a zenei érzék, ugyanis ő is ezen a pályán helyezkedett el. Énektanárként és kórusvezetőként dolgozik. A lánytestvérek szülővárosában, Hatvanban őt sem kell bemutatni senkinek, a Dalvarázs Show Choir élén rengeteg helyi rendezvényen megfordul.

- Amikor elkezdtem tanítani a pályafutásom elején, akkor emelt szintű ének-zene tagozatos osztályokat tanítottam. Ott mindig voltak rendezvények, illetve nagyobb iskolai rendezvények, ahol két - két és fél órás koncerteket adtunk minden osztállyal. Mindig azzal ösztönöztem a gyerekeket, hogy a megszokott és a klasszikus darabok mellett legyen olyan, ami az életkori sajátosságaiknak megfelel - ecsetelte a Hatvani Polgári Szalon vendégeként 2020 novemberében.

Dér Heni 26 éves húga

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Dér Heni ritkán látott húga, Alexandra.

Ezt is szeretjük