L.L. Junior fia már 10 éves: Lacika, ahogy nő, egyre jobban hasonlít rá
L.L. Junior fia, Lacika 2013. január 31-én jött a világra. Örökölte édesapja csibészes tekintetét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior az Instagramon ugyan néha-néha megmutatja gyermekeit, a televízióban vagy újságok hasábjain csak ritkán láthatjuk fiát, Lacikát és kislányát, Lilit.

Az apa és fia páros ezúttal igent mondtak a közös szereplésre, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évadában játszottak együtt. A forgatáson készült friss felvétel a tízéves kisfiúról, Lacika nagyot nőtt az utóbbi időben.

L.L. Junior fia, Lacika

Nem csak az látszik a felvételen, hogy magas kisiskolás, aki édesapjának már a válláig ér, az is egyértelmű, hogy egyre jobban hasonlít rá. Örökölte a zenész csibészes nézését.

Személyisége is hasonlít az apukájára, szereti a zenét. Odaadó, jószívű gyermek, aki árasztja magából a szeretetet. Nagyon jó a kapcsolat apa és fia között, L.L. Junior igyekszik megtalálni az arany középutat a szigor és a lazaság között.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Néha az asztalra kell csapni, mert nem minden nap gyereknap, de a kislányom például egy mosollyal levesz a lábamról, és a kisfiam is: ha hozzám bújik, nem tudok nemet mondani - árulta el a Hot! magazinnak.

juni
Fotó: RTL/Reggeli

A rappernek fontos, jó üzenetet adjon át Lacikának. Sosem nyomasztja azzal, hogy mindig elsőnek kell lenni a versenyhelyzetekben, vagy hogy csak az ötös osztályzat a megfelelő, nem kell csüggednie, ha nem sikerül egy vizsgája.

- Akkor is egy tökéletes, okos kisfiú, majd sikerül a következő. Vannak az iskolában érdemjegyek, ezek tükrözik a viselkedését, és megmutatják neki azt, hogy mennyire sikeres vagy mennyire jó. Szülőként azt mondom, hogy hármas átlaggal is lehet boldog a gyerek.

Kasza Tibi lánya

Kasza Tibinek és feleségének, Darai Andreának 2018-ban született meg első gyermekük, aki a Lora Bella nevet kapta. A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani.

Ezt is szeretjük