L.L. Junior így csókolja szerelmét: Blankán csak egy falatnyi bikini van

L.L. Junior sokatmondó fényképeket osztott meg az Instagramján szerelmével, Dárdai Blankával együtt.

L.L. Junior és Dárdai Blanka csókja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka énekesnő a múlt hét óta már egyáltalán nem titkolják, hogy együtt vannak, és boldogok.

Az elmúlt hónapok során nagyon sokszor látták őket együtt különböző rendezvényeken, azonban nyár végén a zenész még azt mondta, hogy csak munkakapcsolat van közöttük.

L.L. Junior és Dárdai Blanka csókja

A 41 éves sztár augusztus elején jelentette be, hogy feleségével, Kingával vége a házasságának, mindketten a válás mellett döntöttek. A rapper láthatóan nagyon boldog, és újra szerelmes, választottja a 18 évvel fiatalabb énekesnő. 

 A zenész romantikus képsorozatot osztott meg az Instagramján, amelyen a bikinis Dárdai Blankát csókolja a dominikai Cap Canában. „Napjaink” - L. L. Junior csupán ennyit írt a képekhez.

 Az énekesnő is posztolt egy naplementés videót, amelyen az autóban ül, kezében egy csokor rózsa, és szemmel láthatóan nagyon szerelmes.

Kovács Áron párja

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Nem vonzzák sem az Insta-lájkok, sem az olyan tévéműsorok, amelyekben megmutathatná, ki az a nő, akinek személyében párra lelt. Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatja meg a nyilvánosságnak.

Ő Kovács Áron 25 évvel fiatalabb párja: már 4 éve titokban együtt vannak

Kovács Áron és Zsófi az első perctől érezték, több lesz köztük futó ismeretségnél. A műsorvezető először beszélt a kapcsolatukról.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Házunk táján Youtube csatorna

Ezt is szeretjük