Liptai Claudiát a villamoson zaklatta egy félmeztelen férfi: gyerekként kétszer is találkozott szatírral
Liptai Claudia gyerekként a buszon és a villamoson is találkozott szatírral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia erős, határozott nő, aki már gyerekként nagy lélekjelenlétről és bátorságról tett tanúbizonyságot. A műsorvezető még szinte gyerek volt, amikor a villamoson utazva, elképesztő lélekjelenlétet tanúsítva szerelt le egy félmeztelen férfit. 

Erről a férjével, Pataki Ádámmal közösen vezetett műsorukban, a 95.8 Sláger FM-en hétfőnként hallható ÉdesKettesben beszélt.

Liptai Claudiát zaklatta gyerekként egy szatír

Liptai Claudia már egészen kis gyerek korában rendkívül önálló volt, kisiskolásként egyedül használta a tömegközlekedést, így járt iskolába is. 

- A 61-es villamost használtam, anyukám adott bérletre pénzt, én pedig jöttem-mentem. Sőt, nemcsak a suliba jártam egyedül, de utána az edzésre is egyedül utaztam. A 19-es és a 41-es villamossal közlekedtem, ami akkor nem mindig volt a legbiztonságosabb. 

- Két eset is volt, amikor gyerekként szatírral találkoztam. Egyszer a buszon, a Ferenciek terétől a Móricz Zsigmond körtérig, egyszer pedig a 19-es villamoson talált meg egy férfi - idézte fel a gyerekkorában történteket a műsorvezető. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Elképesztő bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor egyszer későn ment haza az edzésről, és már nem sokan voltak a villamos kocsijában. 

- Ültem a villamoson, néztem ki az ablakon, már este volt, visszatükröződött az ablakból a benti tér is. Felszállt egy férfi, és egyszer csak azt láttam az ablakból visszatükröződve, hogy fura ruhában van. Mintha nem is lenne rajta semmi. Elnéztem jobbra, és akkor láttam, hogy a nadrágja le van húzva, alul semmi nem volt rajta.

- Nálam viszont volt egy ernyő, mert esős idő volt. Már akkor is hirtelen természetű voltam, úgyhogy akkorát odavágtam az ernyővel, hogy azt biztos nem köszönte meg.

Persze megijedtem, és utána sokáig sírtam, de legalább ezzel elijesztettem

- mesélte a 95.8 Sláger FM-en.

Liptai Claudia bikinis fotói Görögországból

Liptai Claudia az elmúlt években rendszeresen Görögország nyugati részén, Kefalónia szigetén nyaralt, 2019-ben is ott töltődött fel családjával és barátaival. Bikinis képeire sokan írták, hogy évről évre szuperebbül néz ki, nem öregszik, inkább mintha fiatalodna.

Ezt is szeretjük