Liptai Claudia félmeztelenül forgatott a Valami Amerikában - Szabó Győzővel volt szexjelenete

Liptai Claudia elárulta, hogyan vették fel 2001-ben a Valami Amerika szexjelenetét.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiát első filmes szereplésekor Szabó István rendezte, és Zsigmond Vilmos operatőr fényképezte. A világhírű magyar filmesekkel folytatott munka után egy magyar kasszasikerben forgatott: a kétezres évek elejének egyik legsikeresebb magyar vígjátékában, a Valami Amerikában őt is láthattuk. 

Herendi Gábor 2001-ben forgatott filmjében Szabó Győzővel volt egy pikáns szexjelenete. 

Liptai Claudia szexjelenete a Valami Amerikában

Az Oscar- és Kossuth-díjas Szabó István közös munkájuk során olyan tanácsot adott Liptai Claudiának, ami azt egész pályáján végigkísérte.

- Buda és Pest egyesülésének évfordulójára készítettek egy négyrészes sorozatot a BBC-nek, amelyben egy megözvegyült grófnőt kellett alakítanom. Az egyik legfontosabb jelenetem az volt, hogy vissza kellett fordulnom, és belenézni a kamerába. A jelenet után odajött hozzám Szabó István és azt mondta nagyon kedvesen: "A film egy nagyon finom műfaj, ide nem kellenek olyan nagy ívű mozdulatok, mint a színpadon. Csak gondoljon rá, és higgye el, az arcára lesz majd írva minden."

- Így is történt, azonnal értettem, és meg tudtuk csinálni a jelenetet. Ez a pillanat beleégett a retinámba, most is kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a szakma nagyjaival dolgozhattam, és Szabó Istvántól kaphattam tanácsot - idézte fel Liptai Claudia a férjével, Pataki Ádámmal közösen vezetett műsorukban, a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Néhány évvel később a Valami Amerika című vígjáték-trilógia első részében kapott szerepet, amit 2002 januárjában mutattak be. Szabó Győzővel volt benne egy pikáns szexjelenete: a történet szerint Ákos egy kis hancúrozással akart pénz szerezni a bankban dolgozó vörös bombázótól, Anikótól. 

liptai-claudia
Fotó: MTI/Földi Imre

- Egy ágyjelenetet kétféleképpen lehet felvenni. Vagy teljesen meztelenül - ilyenkor a szeméremrészeket egy speciális, testszínű ragasztóval fedik el - vagy részben meztelenül. A Valami Amerikában ez utóbbi történt. Felül fedetlen voltam, de csak a paplan alól kilógó lábam lehetett látni. Szabó Győzőn két alsónadrág volt, és rettentően zavarban volt, nem úgy, mint én - mesélte a 47 éves sztár, hogyan vették fel a jelenetet. 

Liptai Claudia lánya a Sugarbird modellje

 A 14 és fél éves Gesztesi Panka magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodás korában kezdett. Pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki friss kampányukhoz már harmadszor választotta ki a sztárcsemetét.

Liptai Claudia lánya gyönyörű friss modellfotóin - Panka magas és karcsú tini lett

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük