Liptai Claudia napokig egy sátorban lakott másokkal: volt pár óriási veszekedés

Liptai Claudiáról kevesen gondolnák, hogy nomád körülmények között is feltalálja magát.

liptai-claudia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia ma már nevetve nosztalgiázik arról, hogy milyen volt, amikor napokig egy sátorban lakott többedmagával. 

A műsorvezető régen sokat kempingezett, örömmel gondol vissza ezekre a kiruccanásokra, még ha akkor nem is voltak zökkenőmentesek, és általában veszekedéssel indultak. 

Liptai Claudia és a sátorozás

Kevesen gondolnák Liptai Claudiáról, hogy milyen játszi könnyedséggel találná fel magát a természet kellős közepén egy kempingfelszereléssel. Pedig a színésznő-műsorvezető nagyon is rutinosan mozog nomád körülmények között.

liptai-claudia
Fotó: Sláger FM

- A 70-es és 80-as években szerintem mindenki kipróbálta a kempingezést. Nálam se volt ez másként, a legtöbbet apukámmal, később pedig a barátnőimmel kempingeztem. Tisztán emlékszem minden momentumra, a sátor műanyagszagára, a fém tartórudakra, a székeinkre. Megvolt a romantikája mindennek - mesélte a 95.8 Sláger FM-en. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Örömmel gondol vissza ezekre a nyaralásokra, még ha azok akkoriban bosszúsággal is jártak. 

- Nem voltak zökkenőmentesek. Már a sátor felállításánál borult minden.

Soha nem tudtuk elsőre felállítani, mindig óriási veszekedés lett belőle.

- Pláne, ha olyan sátrunk volt, aminek nem volt alja, és egy cickánymezőre sikerült felverni. Éjjel egyszer csak azt vettük észre, hogy jönnek fel a kis cickányok. Aztán valahogy csak sikerült elrendezkedni. Kikerültek a kempingszékek, az asztal és az égő, amin melegíthettük az ételt. Na és persze a mérhetetlen mennyiségű konzerv. Ma már olyan hihetetlennek tűnik mindez, pedig jó élmény volt, egy igazi kaland kempingezni - árulta el az ÉdesKettesben, melynek teljes beszélgetése az alábbi linken érhető el

Gesztesi Panka a Daalarna-divatbemutatón

Gesztesi Panka nemcsak szép, hanem magas, karcsú, ideális modellalkat, így nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte magának. Liptai Claudia és Gesztesi Panka lányát a Daalarna is kifutómodelljének választotta, a magyar divatmárka rendhagyó divatbemutatóján vehetett részt. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük