Liptai Claudia kék ruhás tavasztündérnek öltözött: férjével pogácsát sütöttek
Liptai Claudia hajkoronáját csodaszép virágok díszítették.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia a cukrászsütemények koronázatlan királynője lett az utóbbi időben. A legfinomabb desszerteket és péksüteményeket készíti el férjével közös főzőműsorában, amit a nézők élő Facebook-adásokban követhetnek nyomon.

A legutóbbi epizódban a tepertős pogácsa elkészítési módját mutatták be Pataki Ádámmal. A videó elején feltűnt, milyen különleges szettre esett a műsorvezető választása: egy kék, váll nélküli ruhát húzott, amelyet hatalmas, színben passzoló virágfejdísszel egészített ki.

Liptai Claudia tavasztündérnek öltözött

A megjelenése inspirálta szerelme felkonferálásában. Egy imádni való, rövid történettel kezdte a bejelentkezést.

- Tavasztündérként repkedtem az erdőben, és azon tanakodtam, mit ennék a mai estén. Mi lehet itt az erdőben, talán hamuba sült pogácsa? Az biztos nincs, de tepertős van, és ki tudja ezt a legjobban elkészíteni? Hát, az erdész, aki cukrász, vagyis Pataki Ádám - kezdte el a felvételt.

liptai-claudia
Fotó: YouTube/TMC Tube

2016 óta dolgoznak együtt, ekkor dobták piacra közös szakácskönyvüket Édeskettes címen. A kötet különlegessége, hogy nem csupán recepteket tartalmaz, de baráti sztorik is tarkítják az írást. Ezt követően ötvözték a 46 éves sztár kommunikációs szakértelmét és élete párjának cukrásztudományát, színpadi sütő-show-kat kezdtek tartani a kiadvány alapján. 

A nézők imádták a vicces előadásokat, így a házaspár úgy döntött, hogy azokat is megörvendezteti műsorukkal, akiknek nincs lehetőségük élőben megnézni őket. Így a netre is elkezdtek tartalmakat gyártani. Az Édes Kettes Sütitájm! című videósorozatukban olyan finomságokat készítenek el, mint az almás pite, a karácsonyi hókifli vagy a gesztenyetorta.

Liptai Claudia és lánya

Meseszép helyen pihent februárban Liptai Claudia családjával és barátaival. A Maldív-szigeteken töltöttek egy hetet, melynek minden pillanatát élvezték. Nem csak a festői tájon akadt meg a rajongói szeme, a Panka lányáról készült képeket is imádták. Közös szelfijeikre csak úgy özönlöttek a lájkok.

Ezt is szeretjük