Liptai Claudia Playboy-fotói nagyon pikánsak lettek: csak sok alkohollal bírta a fotózást

Liptai Claudia őszintén beszélt a testéhez való viszonyáról és a Playboy-fotózásról.

Liptai Claudia a Playboy fotózásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia pár héttel ezelőtt indította el új műsorát, amely a Nő a tét címet kapta. A 95.8 Sláger FM Youtube-csatornáján megtekinthető talk-show-ban olyan témák kerülnek szóba, amelyekről a legtöbben csak félve beszélünk.

A műsorvezető a legutóbbi adás során a szemérmesség témakörét járta körbe vendégeivel. Elárulta, hogyan kezelte pikáns fotózását, melynek eredményei a Playboy magazinban láttak napvilágot.

Liptai Claudia a Playboy fotózásán

Liptai Claudia gyönyörű nő, azonban ő sem teljesen elégedett a testével. Vannak pillanatok, amikor küzd az önbizalomhiánnyal, ahogyan más nők is.

liptai-claudia-kepe2
Fotó: Youtube/ Nő a tét!

- Ha valamit utálok az életemben, az a testem, és egyfolytában utálom. Ez egy nagyon érdekes dolog, hogy miért. Vannak jobb napok, van, amikor azt mondom, hogy nem rossz.

2009-ben mégis úgy döntött, igent mond a Playboy magazin felkérésére. Szexi fényképek készültek róla, a fotózást azonban csak alkohollal tudta végigcsinálni, annyira zavarban volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Akkor jött el az a pillanat, hogy nagyon sok pénzt ajánlottak, és egyébként pedig azt mondtam, hogy egyszer megcsinálom. Őszinte leszek, ezt azért komoly alkoholmennyiséggel tudtam csak megcsinálni, de erre a mai napig büszke vagyok. Nincs bajom ezzel, azért természetesen nem így nézek ki, amikor fekszem otthon az ágyban.

Egyáltalán nem bánta meg a fotózást, úgy érzi, jól döntött, és szexi képek készültek róla.

- Én, amiket csináltam képeket, az végülis zavarhatna, meg a gyerekeim barátait is akár. Mondhatták volna, hogy „Ú, láttuk ám anyádat, nagyon terpesztett!” Azért volt ott minden! De szerintem ez így van rendjén, ez is egy életszakasza az embernek, el kell fogadni.

Olvasd el, miért nem viselt bugyit Liptai Claudia!

A NőComment! egyik adásában beszélt arról, hogy párszor már egészen elképesztő szerelésben jelent meg a kisfia óvodája előtt.

Liptai Claudia bugyit sem húzott: elképesztő, hogy vitte óvodába a kisfiát

Liptai Claudia megdöbbentő kinézettel jelent meg az óvoda kapujában.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük