Liptai Claudia túlságosan felöntött a garatra: durva következménye lett az iszogatásnak

Liptai Claudia 16 évesen, részegen követte el a majdnem végzetes kimenetelű hibát.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia a NőComment! című műsorában előszeretettel oszt meg őszinte és ciki sztorikat is, amelyek a múltban történek meg vele és vendégeivel.

Még csak tinédzser volt, amikor egy házibuliban a túl sok alkohol hatására megdöbbentő dolog történt vele.

Liptai Claudia ittasan 

- Egyszer egy házibuliban 16 évesen tényleg nagyon benyomtam, és reggel négykor már teljesen kész voltam. Gondoltam, nincsen olyan házigazda, akinek ne lenne egy szemcseppje. 

liptai-claudia-kepe
Fotó: RTL/NőComment!

- Nagyon égett a szemem, és kértem tőle egy szemcseppet, de nem néztem meg, hogy mi az. Belecseppentettem a szemembe, és fél óra múlva gondoltam, hogy nagyon beüthetett a cucc, mert már semmit sem láttam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ami ezután történt, azon még a házigazda is nagyon meglepődött. A műsorvezető kis híján megvakult a figyelmetlensége miatt, de szerencsére megúszta pár kellemetlen nappal.

- Ekkor a házigazda megnézte, és egy hatalmas halálfej volt az üvegen: mint kiderült, pupillatágító volt, amiből egy cseppet szabad csak cseppenteni, és az is nagyon veszélyes. Én ugye kettőt-kettőt benyomtam, három napig semmit nem láttam. Úgyhogy az alkohol nyomorba dönt, és butít - mondta a műsorvezető, mire többen megjegyezték, hogy még vakít is, mire Liptai Claudia nevetésben tört ki.

Gesztesi Panka áttetsző estélyiben

Mint a 2021-es évben, 2022-ben is Gesztesi Panka volt az egyik modell, aki a Nőcomment! szilveszteri adásában bemutatta, mi lesz a 2023-as divat. Először egy gyönyörű estélyit mutatott be. A sárga színű, áttetsző anyagból készült ruhakölteményt Tóth Bori divattervező álmodta meg.

Cover-kép:RTL/NőComment!

Ezt is szeretjük