Liptai Claudia gyerekei így indulnak a suliba: Marci is már 6 éves

Liptai Claudia cuki, vicces és egyben ironikus videón mutatta meg, mit éreznek az anyák az iskola első napján.

Liptai Claudia iskolás videó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Beköszöntött a szeptember, ami nemcsak egy új évszak elejét jelzi, hanem az iskolakezdést is. Gyerekek millióinak csengettek be ma, elindult a 2022-es/2023-as tanév.

Nem egyszerű egy hosszú szünet után újra beülni a padba, pláne először átlépni a suli kapuját. A szülők számára is sokszor nehéz elengedni a lurkókat. Vagy mégsem? 

Liptai Claudia iskolás videója

Liptai Claudia irtó vicces videóban parodizálta ki a sulikezdést. A felvételen lánya, a 16 éves Panka és fia, az októberben hatesztendős Marci látható, amint a kocsiból kiszállva fájó búcsút vesznek édesanyjuktól. A műsorvezető is egy zsebkendőbe zokog, majd itt jön a csavar.

Ide kattintva láthatod Liptai Claudia vicces videóját.

Amint a gyerkőcök eltűnnek a látóhatárról, visszapattan a járgányába, felrakja a napszemüvegét, és azt kiáltja: "Buli van!” - persze mindezt csak a vicc kedvéért.

TikTokon már egy ideje kering ez a formátum, több külföldi anyuka készített már ilyen poénos összevágást, többek között Reese Witherspoontól is láthattunk hasonlót 2021-ben. Liptai Claudia verziója legalább olyan nagy sikert aratott, mint elődeié.

"Pont így!"

"Ismerős."

"Zseniális!!! Én már most időzavarban vagyok… hogy mikor hova kellene mennem intézni a dolgokat" - írták neki a követői sok-sok nevetős emoji kíséretében.

Liptai Claudia és Pataki Ádám vitája

Liptai Claudia és Pataki Ádám Olaszországban nyaraltak: Nápolytól kezdve Positánón át Sorrentóig mindent bebarangoltak. Csodálatos élményekkel gazdagodtak, de mint szinte minden nyaralás, az övék sem volt mentes a feszültségektől.

Vitától volt hangos Liptai Claudiáék nyaralása: Pataki Ádámmal ezen kaptak hajba

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám nem mindig tud zöld ágra vergődni, ha a tájékozódásról van szó.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük