Liptai Claudia beszólt az influenszereknek: Panka lányát sem engedte beállni a sorba
Liptai Claudia szerint sok influenszer mögött nincs valós tartalom.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiát még színművészetisként 1993-tól a Szomszédok című sorozatban láthatták először a nézők: a teleregényben 1999-ig összesen 34 epizódban bukkant fel. 

1997-ben indultak el a kereskedelmi televíziók Magyarországon, Liptai is ebben az évben diplomázott a Színművészeti Főiskolán. Élete első televíziós castingjára volt főiskolai társa, Árpa Attila hívta el. 

Liptai Claudia a tartalom nélküli influenszerekről

- Abban az időben olyan arcok is feltűntek a televízióban, akik korábban "ismeretlenek" voltak. Egyszer csak ott voltak, ahogy én is. Engem Árpa Attila hívott el az első TV-s castingra. Együtt jártunk főiskolára, ő producernek, én színésznek tanultam. A casting után jelezték, hogy ez most nem sikerült. Aztán később mégis felhívtak, bekerültem a Csííízbe Koltai Róberttel, Beleznay Endrével és Magyar Attilával. Akkor egészen más volt a televíziózás - emlékezett vissza Liptai Claudia a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettes című műsorban, amelyet február óta férjével vezet.

A Csíííz után az RTL Klub Pasik! című sorozatában is szerepelt, majd átszerződött át a TV2-höz, ahol saját nevével fémjelzett műsort kapott. A Claudia Show-t követően a Big Brother, majd a Mokka műsorvezetője lett, később olyan nagyszabású show-műsorokat vezetett, mint a Megasztár vagy A Nagy Duett. 2018 decemberében bejelentette, hogy 17 év után távozik a TV2-től. 2020 tavaszán színésznőként tért vissza az RTL Klub képernyőjére A Tanár című sorozatban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Liptai Claudia úgy látja, manapság a streamingszolgáltatók és a gyakran tartalom nélküli influenszerek egyre nagyobb teret kapnak.

- Ha eltűnne az Insta és a Facebook, jó néhány ember elfüstölne, mert csak abban a térben léteznek. Persze ha van kereslet, van kínálat is. Az más kérdés, hogy

sok esetben nincs ezek mögött az emberek mögött valós tartalom.

Megint más világ a youtuberek világa, ott is vannak olyanok, akiket érdemes követni, de sajnos ott is sok a valódi tartalom nélküli videómegosztó - véli a 47 éves sztár. 

Liptai Claudia tavaly ősszel az Álarcos énekesben is szerepelt: vendég Nyomozó volt.
Liptai Claudia tavaly ősszel az Álarcos énekesben is szerepelt: vendég Nyomozó volt.
Fotó: RTL Klub

Liptai Claudia, akinek az Instagramon közel 300 ezer, a Facebookon több mint 240 ezer követője van, a lányát, Gesztesi Pankát óva intette attól, hogy ez utóbbi kategóriába tartozzon. 

- Négy évvel ezelőtt Panka felém fordult, és azt mondta, szeretne egy YouTube-csatornát csinálni. Akkor én azt mondtam, hogy bár nagyon szeretem és támogatom őt, tisztában vagyok a képességeivel, de csak akkor indítson YouTube-csatornát, ha azon valamit tényleg csinál. Csak azért elindítani, hogy a hatszázadik legyen valamiben, vagy azért elindítani, mert az buli, inkább ne. Pláne, hogy emiatt kapná is az ívet a videók alatt, ami nagyon rosszul érintené. Akkor azt mondtam neki, hogy ne indítson ilyet - árulta el az ÉdesKettes hallgatóinak.

Gesztesi Panka modell lett

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki 2021-es tavaszi, Disney-kollekciójukhoz már harmadszor választotta ki a sztárcsemetét.

Ezt is szeretjük