Liptai Claudia kiköpött Claudia Cardinale – Az olasz díváról kapta a nevét is
Liptai Claudia szenzációs átalakulást produkált sminkeléssel és a jól lemásolt frizurával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia hétről hétre egy-egy ikonikus színésznő bőrébe bújik. A legutóbbi választása az olasz szexszimbólumra, a '60-as években berobbant Claudia Cardinaléra esett. 

"Újra elkezdtem az egyik szenvedélyemnek hódolni. Ez a sminkelés. Ez is a művészet egy kifejező formája" - írta pár héttel ezelőtt a 46 éves sztár. 

Liptai Claudia és Claudia Cardinale ennyire hasonlítanak

Liptai számára azért is különleges e heti választása, mert az olasz díváról kapta a keresztnevét. Gyerekkora meghatározó filmje volt az 1968-ban készült Volt egyszer egy Vadnyugat című western. Sergio Leone filmjéhez Ennio Morricone írt felejthetetlen filmzenét, aminek nem kis szerepe volt abban, hogy az alkotást a klasszikusok közé soroljuk.  

"Anyukám utána nevezett el. Meghatározó élmény volt gyerekkoromban, amikor felcsendültek Ennio Morricone semmihez sem fogható dallamai a Volt egyszer egy vadnyugatban. Aztán megjelent a vásznon a tunéziai, olasz színésznő a morcos tekintetével a poros vasútállomáson, és mindenki a moziban visszatartotta a lélegzetét. A harmadik képen megmutatom milyen a smink a stilizált elsőhöz képest "- írta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy héttel korábban a franciák szexszimbólum színésznőjének, az isteni Brigitte Bardot-nak a magyar hasonmásává vált. 

Elsőként Marilyn Monroe színésznőre esett a választása, aki az 1950-es évek egyik legismertebb szexszimbóluma volt. 

"Ehhez még Marilyn Monroe magyar származású kozmetikusa, Erno Laszlo is gratulálna."

"A falamon van egy Marilyn plakát (kettő is igazából). Kényszeresen összehasonlítottalak vele. Csoda! Hihetetlenül elkaptad! Imádom" - olvasható a kommentekben. 

Magyar sztárok és világhírű hasonmásaik

Ha szétnézünk a hollywoodi sztárok világában, bizony könnyűszerrel meg lehet találni a magyar ikerpárjukat. Sarka Katának is megvan a hasonmása. Képes összeállításunkban megnézheted a kísérteties hasonlóságot hét hazai sztárunk és világsztár ikertornyaik között.

Ezt is szeretjük