Bűbájos fotók! Lilu végre megmutatta tündéri kisfiát
Lilu csaknem egy évig várt, hogy gyönyörű kis porontyát megmutassa ország-világnak a Fókuszban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztáranyukák, akik a világ minden kincséért sem mutatnák meg porontyaikat a nagyvilágnak, talán mert azt szeretnék, hogy ne sztárbabaként tekintsenek rájuk az emberek.

Mások viszont, hiába az elhatározás, előbb-utóbb büszkén engednek bepillantást szeme fényük életébe. Valahogy így van ezzel az RTL Klub bájos műsorvezetője, Lilu is, aki egészen kisfia egyéves születésnapjáig várt - de nem tovább.

Nyári gyerek

Árva Dávid augusztus 6-án tölti be első életévét, és csuda édes kis totyogó legényke, nem csoda hát, ha a mamája úgy gondolta, megmutatja a Fókusz kamerájának a csöppséget.

Bár a kicsi egyelőre csak anyukája kezét fogva érzi magát biztonságban két lábon, Lilu úgy gondolja, nem telik bele egy-két hét, és rájön a járás mikéntjére.

A Reggeli műsorvezetője azt is elárulta, szerinte a kicsi operatőrként dolgozó apukájára hasonlít mind belsőleg, mind külsőleg, de leginkább abban, hogy már most kameraérzékenynek tűnik.

Még több babát akarnak

Lilu minden napot egy-egy csodaként él meg kisfia társaságában, mert Dávid folyamatosan produkál valami újat. A picur most még érthető módon nagyon anyás, hiszen minden napját együtt tölti a mamával, és csak a Reggeli forgatásának néhány órájában marad más családtagra.

Természetesen, mint minden kezdő anyukának, Lilunak is voltak olyan pillanatai, amikor tanácstalanul állt Dávid fölött, leginkább akkor, amikor a kicsi nem kérte az anyatejet.

Ám ekkor gasztroenterológushoz fordult segítségért, akinek a tanácsát azóta is rendszeresen kikéri, hogy kisfiát a lehető legegészségesebben tudja táplálni.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence, RTL Klub

Ezt is szeretjük