Menesztik Hajdú Pétert és Ábel Anitát is: megszűnnek a Life TV sztáros műsorai

A Life TV-nél csoportos leépítés történik. Nem csak Hajdú Péter és Ábel Anita köszön el a csatornától.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csoportos leépítés hajtanak végre a Life TV-nél. A csatorna valamennyi sztáros műsorától búcsúzniuk kell a tévénézőknek, így Hajdú Péter és Ábel Anita sem lesz többé látható - tudta meg a Blikk. Nemcsak a Life TV-t érinti ez, az Ozone TV-t is, amelyre szintén Hajdú Péter cége, a Media Vivantis Zrt. gyárt produkciókat.

Egy ideje már lehetett hallani arról, hogy bizonytalan a csatornák jövője: az egyre növekvő nézettség dacára például felmerült, hogy bekerülnek a TV2 csoportba, ám végül nem ez a verzió vált valóra. Nagyságrendileg kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok nélkül, hagyományos kábelcsatornaként folytatják - ezeket az információkat a napilap megkeresésére Vaszily Miklós tulajdonos is megerősítette. 

Leépítés a Life TV-nél

Nem láthatjuk többé az Ébredj Velünk! című reggeli műsort, amelynek Ábel Anita, Bereczki Zoltán és Holdampf Linda voltak a házigazdái, ugyancsak megszűnik az Activity, amelyet szintén Ábel Anita vezetett.

life
Fotó: Facebook/Life TV

A csatorna két legnézettebb show-ja sem kap további évadokat: a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárvától és a Frizbitől is búcsúznunk kell, illetve a Van életünk című realityből is már csak ismétléseket fognak műsorra tűzni. A Blikk azt is megtudta, Hajdú Péter vezérigazgató megbízása is véget ér.

Ábel Anita és Kulka János kapcsolata

A Szomszédokban Kulka János Mágenheim Ádám mentőorvost, Ábel Anita pedig az idősebbik lányát, Julcsit alakította, aki kamaszból tinédzser, majd fiatal nő lett a tévénézők szeme láttára. 

Ábel Anita a Szomszédokban Kulka János lányát játszotta: emiatt szégyelli magát a színésszel kapcsolatban

Ábel Anita szégyelli, hogy stroke-ja után nem kereste Kulka Jánost, de az állapotáról folyamatosan érdeklődött kollégáktól.

Elolvasom
Ezt is szeretjük