Gyerekként nyerte meg a Csillag Születiket: László Attila 26 évesen ilyen helyes pasi

László Attila 14 éves volt, amikor ő lett a Csillag Születik harmadik évadának győztese.

lászló-attila-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csillag Születik 2007-es elindulása újítást hozott a hazai tehetségkutatók palettájára, hiszen az RTL műsorába nemcsak énekesek, hanem mesemondók, táncosok, bűvészek, artisták és egyéb tehetségek is megmutathatták magukat.

Persze azért akadtak versenyzők, akik hangi adottságaikkal nyűgözték le a zsűrit és a közönséget. Többek között László Attila is, aki mindössze 14 éves volt, amikor 2011-ben megnyerte a produkció harmadik évadát.

László Attila ma

Bár a mai napig a zenéből él, nem tartozik azon tehetségkutatóban megismert hírességek közé, akiket gyakran láthatunk a képernyőn. Így ha igent mond egy felkérésre, még feltűnőbb, mennyit változott az elmúlt évek során. Aranyos gyereksztárból jóképű, 26 éves pasi lett.

lászló-attila-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Székelyföldi fiúként szinte egyik napról a másikra lett országosan ismert, ám a tévés szereplés általi hirtelen jött figyelem egy idő után lecsengett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem csináltak belőlem celebet, 14 évesen nem is tudtam, mit jelent ez. Örülök a sorsnak, hogy így történt, hogy hagyták, és én is hagytam lecsengeni ezt az egészet. Tudtam a tanulásra is összpontosítani - emlékezett vissza a Palikék Világa by Manna vendégeként.

lászló-attila-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Volt egy időszak, amikor annyira nagy volt a csend körülötte, hogy úgy érezte, zenei pályafutása nem is fog tovább folytatódni. 

- De mégsem adtam fel, és a szüleim is bátorítottak, hogy tovább kell csinálni. Az online térben elkezdtem feldolgozásokat csinálni, ezután újra sokan megtaláltak, és visszaemlékeztek arra a 14 éves gyerekre, aki a Csillag Születikben voltam.

Nézegesd meg Utasi Árpit és a Csillag születik sztárjait egykori és mostani képeken!

Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod, megnézheted, mennyit változtak. 

Cover-fotó: RTL/Csillag Születik

Ezt is szeretjük