A 2011-es Csillag Születik győztesére rá sem ismerni - László Attilából sármos pasi lett
Friss fotókon mutatjuk a 2011-es Csillag Születik győztesét, László Attilát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

László Attila 2011-ben vált ismertté, amikor jelentkezett a Csillag Születik harmadik évadába. A Kézdivásárhelyről származó énekes csupán 14 éves volt, amikor szerencsét próbált az RTL Klub tehetségkutató műsorában. A kamaszfiú pillanatok alatt nagy rajongótábort szerzett magának, szerénysége és alázatossága sokak szimpátiáját nyerte el. Olyan nagy énekesek dalait énekelte el az élő műsorok alatt, mint Máté Péter, Charlie vagy Demjén Ferenc. Végül 2011 júniusában őt kiáltották ki nyertesnek.

A verseny óta nyolc év telt el, ez idő alatt a kamasz fiúból sármos pasi lett. László Attila rengeteget változott, a haját is röviden hordja, ami sokkal jobban áll neki. Talán sokan fel sem ismernék őt az utcán.

lászló-attila-2019
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, Facebook/László Attila

Facebook-oldalát több mint 159 ezer ember lájkolja, hűséges rajongói pedig rendszeresen írnak neki kedves üzeneteket, és gyakran megjegyzik neki, hogy milyen helyes férfi lett belőle.

A Csillag Születik ma már 23 éves felfedezettje a mai napig énekléssel foglalkozik. Saját magát menedzseli, bár a tehetségkutató után sokan keresték meg, mert szerették volna terelgetni az útját. Több menedzsmentje is volt, de nem ért el nagy sikereket, ezt a Bonum TV-n futó Telethon műsorban mesélte.

Rendszeresen gyártja a dalokat, legújabb klipje, a Run 2019 júniusában jelent meg, a YouTube-on számos pozitív kritikát kapott a rajongóktól: "csodás a hangod", "Kedves Attila! Nagyon szuper a dalod" - írták.

Sok helyre hívják fellépni, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is szeretettel várják őt. Fellépett már határon túli országokban, például Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, de 2018-ban az a megtiszteltetés érte, hogy Ausztrália több városában, Sydney-ben vagy éppen Melbourne-ben szórakoztathatta a helyi közönséget.

Így megváltozott Utasi Árpi

Emlékszel Utasi Árpira, a 2007-es Csillag Születik mesemondó kisfiújára? Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban az egykori gyereksztár.

Ezt is szeretjük