A magyar műsorvezető elvált férjétől, majd a műsorát is megszüntették

Lampé Ágnes, az ATV műsorvezetője új életet kezdett: elvált, és új munkahelyen bizonyít.

lampe-agnes-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lampé Ágnes műsorvezető számára az elmúlt időszak nem volt egyszerű: kiderült, tavaly elváltak 13 éves lánya apjával, idén nyár elején pedig megszűntek a műsorai. 

Új életet kezdett, új munkát talált, és visszatért régi hobbijaihoz - mesélte a Meglepetés magazinnak

Lampé Ágnes elvált

Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozott politikai újságíróként, illetve rádiós és televíziós műsorvezetőként, amikor idén nyár elején az ATV-n és a Spirit FM-en költségtakarékossági okokra hivatkozva megszüntették a műsorait. Június végén már arról szóltak a hírek, hogy a Szabad Európa online portálhoz igazolt, ahol Címlap címmel indult új közéleti podcastsorozata.

lampe-agnes
Fotó: Facebook/Lampé Ágnes

Most arról is beszélt, hogy az életében több hullámvölgy is nehezítette a közelmúltban, de már új életet kezdett. 

- Az elmúlt év az életemben a nagy változásokról szólt, és ide tartozik válásom is. Nem volt egyszerű, voltak könnyű és voltak benne fájdalmas helyzetek és mélypontok is. 

13 éves lányával új életet kezdett, Flórával sokat beszélget, közös programokat csinál, ahogy a barátaival is. Visszatért régi hobbijaihoz, a teniszhez és a spanyol nyelvhez, és reméli, idővel a szerelem is rátalál.  

Hajós András válásának oka

Nyolc évvel ezelőtt sokakat megdöbbentett, amikor kiderült, hogy házassága mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek sokan hitték. Ekkor fotózták le a tévést egy húsz évvel fiatalabb nővel.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Lampé Ágnes

Ezt is szeretjük