Ő Laky Zsuzsi szépségkirálynő férje: 14 éve dúl a szerelem a jóképű Dietz Gusztávval

Laky Zsuzsi szépségkirálynő 14 éve él boldog szerelemben férjével, Dietz Gusztávval, a volt dzsiudzsicubajnokkal.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi és férje 2008-ban ismerték meg egymást, 2010-ben mondták ki a boldogító igent.

A szépségkirálynő két gyönyörű kislánnyal ajándékozta meg szerelmét. 2011-ben született meg Luca, majd két évvel később a kis Lujza.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv

A szépségkirálynő 12 éves házassági évfordulójuk alkalmából közös képet posztolt férjével, ahol egymás kezét fogva mosolyognak a kamerába.

„Muciii! Ma 12 éve fogadtuk meg, hogy jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan kitartunk egymás mellett. 14 éve vagy a Szerelmem, a Szeretőm, a cinkos társam a Támaszom! Szerencsésnek érzem magam, hogy ebben a romlott világban Mi mások tudunk lenni, hogy valódi értékeket tudunk adni a gyerekeink kezébe. Hálás vagyok, hogy melletted igazán nőnek érezhetem magam, hogy próbálsz minden módon megerősíteni a nőiességemben is. Piszok mázlista vagyok” - írta a közös képük alá.

A kommentelők odáig voltak ezért a fotóért, és lelkesen kívántak boldog évfordulót a sztárpárnak. A kép egyébként a 2022-es Magyar Mozgókép Díjak átadóján készült idén júniusban: a legjobb nagyjátékfilm kategóriát Kis Hajni filmje, a Külön falka nyerte, ebben Dietz Gusztáv játssza a felnőtt főszerepet. 

Járai Máté és Járai Kíra esküvői fotója

Valamennyi házaspár kapcsolatában mérföldkő az esküvőjük napja, amelyet minden évben megünnepelnek. Ez Járai Máté és Járai Kíra életében is így van, szeptember 21-e örökre különleges nap marad számukra.

Járai Máté és Kíra esküvői fotója: alig ismerni rájuk a 18 éve készült képen

Járai Máté és Kíra 2004. szeptember 21-én álltak oltár elé. Mutatjuk, hogy néztek ki a nagy napon.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Laky Zsuzsi

Ezt is szeretjük