Kustánczi Lia a 8. hónapban jár: fehérneműben mutatta meg babapocakját

Kustánczi Lia novemberben árulta el, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Bevállalós fotó készült róla kismamaként.

Kustánczi Lia a 8. hónapban jár: fehérneműben mutatta meg babapocakját
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kustánczi Lia novemberben jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Februárra várandóssága nyolcadik havába lépett, tavasszal ad életet a kisfiának.

Nagyon szerencsés kismama, semmilyen rosszullét nem lépett fel nála a babavárás alatt. Igaz, már azelőtt is sokat tett az egészségéért, hogy gyermeke megfogant volna.

Kustánczi Lia fehérneműben babapocakkal

A helyes táplálkozásra a terhesség alatt is ügyel, például rengeteg zöldséget fogyaszt. Az odafigyelés meg is látszik rajta. Fehérneműben mutatta meg kerekedő babapocakját, a Best magazin felvételén valósággal sugárzott.

A lapnak elárulta, már meg is van, hogy fogják hívni születendő gyermekét. Párjával a Benett névre esett a választásuk. Régóta vágyott már arra, hogy édesanya lehessen, de hol az időzítés, hol a párkapcsolat nem stimmelt. 

- Rettentően fontos, hogy akkor váljunk szülővé, amikor egy olyan ember mellett ébredünk fel, akire rá tudjuk bízni magunkat testileg-lelkileg, és ugyanazok a céljaink.

39 évesen esett teherbe, de úgy véli, nem olyan nagy baj, hogy manapság később szülnek a nők, hiszen mindenki más-más életkorban érik meg az anyaságra. 

Stohl Luca babát vár

A harmincéves sztár kilenc éve él boldog párkapcsolatban, párjával másfél évvel ezelőtt, 2021 őszén tartotta esküvőjét. Tervezték a családalapítást, de nem gondolták, hogy a baba ilyen hamar megfogan.

Stohl Luca babát vár: az ATV híradósa a nyárra várja első gyermekét

Stohl Luca, az ATV híradósa első gyermekével várandós, a babát férjével nyárra várják.

Elolvasom
Ezt is szeretjük