Ő Kunovics Katinka ritkán látott lánya: a kis Katinka jól megnőtt
Kunovics Katinka kislánya cserfes hétévessé cseperedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka 2000 óta ismert énekesnő, akkor alakult a népszerű Romantic együttes, amelyben Gáspár Győzike és Völgyi Zsuzsi voltak a társai. 

A sztár később óceánjárókon dolgozott, esténként csodás hangjával szórakoztatta az utasokat. Egy ilyen út alkalmával ismerkedett meg korábbi kislánya édesapjával, a hondurasi származású Fernandóval. 

Kunovics Katinka gyereke

Kunovics Katinka bízott benne, hogy felépíthetnek egy közös életet, ám a férfi már terhessége során sem tudott mellette lenni, sőt a szüléskor sem volt jelen a munkája miatt. A kis Katinka 2014-ben jött a világra. Az énekesnő és párja nem sokkal ezután belátták, jobb, ha külön utakon folytatják, annyira összeegyeztethetetlen az életük. 

A kis Katinka nagyon sokat nőtt.
A kis Katinka nagyon sokat nőtt.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A sztár jelenlegi párja megismeréséig egyedül nevelte csemetéjét, aki mostanra cserfes, okos, bájos hétévessé cseperedett. Édesanyjához hasonlóan a kislány is szeret énekelni, illetve zongorázni tanul. 

Bár Kunovics Katinka magántanárként dolgozik, nem ő oktatja gyermekét, ezt jobbnak látta másra bízni. Minderről az RTL Klub Reggeli című műsorába mesélt, ahová büszke édesanyaként magával vitte Katinkát is. 

- Szeret énekelni, és jó hangja van, tisztán énekel. Próbálom amúgy lebeszélni az éneklésről! - árulta el az énekesnő nevetve az adásban. 

Kunovics Katinka párja

Sokan nem hisznek az internetes ismerkedésben. Kunovics Katinka is úgy volt vele, a netes társkeresők képei csalókák lehetnek, ugyanakkor hajtotta a kíváncsiság, szórakozásból regisztrált egy oldalra. Nem bánta meg, itt ismerte meg a férfit, aki mellett úgy érzi, révbe ért.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük