Kulka János újra forgat - Friss fotók az új filmjéből
Kulka János nagyon élvezte a X. című film forgatását.

kulka-janos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmjét készíti el, a X. forgatási munkálataival közel félidőnél jár. A napokban fejezte be filmbéli munkáját Kulka János, aki kifejezetten élvezte azt. 

Kulka János nagyon várta  a X. forgatását, ami érthető, hiszen pontosan egy éve állt utoljára a kamerák előtt, és azóta nem végzett színészi munkát. Sajnálja, hogy  gyorsan véget ért, mert kifejezetten élvezte. Nagyon szerette a forgatással járó koncentrált munkát, hiszen szerepe szerint - amiről nem árulhat el semmit - a mosolygó, jó kedélytől kezdve a kétségbeesett sírásig sokféle, szélsőséges állapotot kellett megélnie.

- Izgalmasnak találtam a helyszínen összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám - nyilatkozta. 

A film rendezőjében, Ujj Mészáros Károlyban számára az az egyik legfontosabb érték, hogy határozottak az elképzelései. Végül hozzátette, hogy Balsai Mónival, akit nagyon tehetségesnek tart, öröm volt újra együtt játszani.

Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra, a fordulatokban gazdag történet egyik főszereplőjét alakítja majd.  A X.-ben Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs nyomozót alakítanak majd, és a további szerepekben is olyan ismert színészeket láthatunk majd többek között, mint Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző. A fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

Nézd meg Kulka János fotóit, amelyek a X. forgatásán készültek róla!

Ezt is szeretjük