Kulcsár Edina Porschét kapott G.w.M.-től: szétszedik miatta a kommentelők

Kulcsár Edina kapott hideget-meleget, miután G.w.M.-től kapott luxusautóval fotózkodott.

kulcsar-edina-gwm-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Kulcsár Edina kiposztolta, hogy párjától, G.w.M.-től egy luxusautót kapott, egy fehér Porschét piros masnival átkötve, vörös rózsacsokorral a motorháztetőn, kapott hideget-meleget. 

Fél nap alatt nemcsak több mint 30 ezer lájk érkezett a fotókra, hanem sok beszólás is. 

Kulcsár Edina Porschéja

Kulcsár Edina azt írta a posztban, még fel sem fogta, mivel lepte meg a párja. A kommentelők egy része vele örült, de sokan szétszedték a luxusautó miatt. 

„Gyerektartásra meg nem volt. Nem tudom melyik a szánalmasabb: fetrengeni a motorháztetőn és posztolni róla vagy a poszt alatti kommentelők, akik gratulálnak és az ingyenélést éltetik.”

„Majd 5 év múlva mit kapsz, arra leszek kíváncsi…”

„Mi lett volna, ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Meg az előtte lévő 3 szatyor ruhát, amit végre megkaptál? Te tényleg elfelejtetted honnan jöttél, és hogyan nőttel fel, de talán pont ezért váltál most egy ilyen emberré. Mélységes csalódás vagy. És hidd el, senki nem irigykedik rád, vagy vágyna a Gucci kabátra meg az új autódra. Mindenki sajnál, hogy mi lett belőled. Elgondolkodsz egyébként, milyen időszak van most az átlagember életében? Hogy gyomorgörccsel megy bevásárolni? És te milyen bicskanyitogató stílusban teszed magad? Naggggyon durva vagy!”

„Edina... Sok embernek élelmiszerre és rezsire sincs pénze. Szimpátiádat elvesztését és a feléd áramló gyűlölet hullámot ilyen fotókkal magadnak köszönheted. Nem értem, hogy ennyire nem vagy tisztába azzal, hogy mit szabad és mit nem... Szép autó valóban, de a mostani gazdasági helyzethez ez nem ide illő. Meggondolatlan.... Kicsit gondolkozz, mielőtt kérkednél... Vagy tartsd meg magadnak a hasonló boldogságodat. A Gucci cuccokban inkább ezzel az autóval bohóc lettél....”

A cikk az ajánló után folytatódik

Voltak, akik védelmükbe vették az egykori szépségkirálynőt és G.w.M.-et is, aki a hozzászólók szerint szemmel láthatóan boldoggá teszi Kulcsár Edinát.

„Nem szeretnék hasonlítgatni, de míg Csuti lenyomta érzelmileg, GWM felemeli és királynőként kezeli. Így kell bánni egy nővel a szeretett férfinak. Ha ehhez drága ajándék társul, az ő dolguk. Megdolgoztak érte, nem csak úgy az ölünkbe hullott! GRATULÁLOK! Balesetmentes közlekedést kívánok és csodás babavárást!”

„Én nem szoktam kommentelni… Na de Istenem, hogy lehet ennyi gonosz és rosszindulatú ember. Igaz, ami igaz nagyon súlyos és gyógyíthatatlan betegség az irigység... ez igazi magyar mentalitás sajnos, Miért fáj az nektek, hogy ők boldogok és teljes életet élnek… Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy bizonyos szintű színvonalú életét biztosítson magának és a családjának.”

„Érdekes, hogy amikor egy nő kap valamit a szerelmétől egy pénzéhes ribanc lesz… Ahogy GWM-et ismerjük, kétlem, hogy kérnie kellett. És ha lenne rá lehetőségetek, BIZTOS, hogy nektek is lenne drága autótok. Sajnos itthon népbetegség az irigység meg a rosszindulat.”

Kulcsár Edina babapocakja

G.w.M. Instagram-posztjában a fehér, testhezálló ruhában látványos, milyen szépen gömbölyödik a kismama babapocakja. A képen a rapper azt is megmutatta, hogy a hátára tetováltatta szerelme arcképét. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük