Kulcsár Edina így lett szépségkirálynő: titkos teszten kellett átmennie

Kulcsár Edina elárulta, a zsűri nem csak a külsejét pontozta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok mítosz kering a szépségversenyekről az emberek fejében. Vannak, akik a filmekben látottakból indulnak ki, mások pletykákra alapoznak. Kulcsár Edina lerántotta a leplet arról, hogy zajlik egy nemzetközi megmérettetés.

Az egykori szépségkirálynő nevét 2014 nyarán ismerte meg az ország, amikor Magyarország Szépének választották. A decemberben tartott Miss Worldön is kiemelkedő helyezést ért el. Ő lett az első versenyző hazánkból, aki bekerülhetett a legjobb tíz közé, végül egészen a dobogó második fokáig jutott. Valamint a Miss Europe díjat is a magáénak tudhatja.

Kulcsár Edinát tesztelték a Miss World alatt

Korántsem bizonyult egyszerűnek a dolga. Utólag derült ki számára, hogy a zsűri szemében nem volt elég szépnek és csinosnak lennie, sokkal több kritérium alapján kerülhetett csak korona a fejére.

Kulcsár Edináról ez a kép 2014 december 15-én készült Londonban, ahol a Miss World második helyezettje lett, és a Miss Europe díjat is megnyerte.
Kulcsár Edináról ez a kép 2014 december 15-én készült Londonban, ahol a Miss World második helyezettje lett, és a Miss Europe díjat is megnyerte.
Fotó: Deme Dániel / MTI

- Úgy kell elképzelni, hogy csak az utolsó előtti napon találkozhatunk teljes egészében a zsűritagokkal. Ők minden apróságra figyelnek, még arra is, hogy kommunikálunk a társainkkal, vagy mennyire vagyunk segítőkészek - árulta el az 1KANAPÉN című műsor vendégeként.

Azt is megtudta, hogy a csoportvezetőjük jelentéseket írt viselkedésükről, amelyeket továbbított az ítészek felé. A tetejében furfangos teszteken is át kellett menniük.

Kulcsár Edina 2014-ben a Magyarország Szépe - Miss World Hungary gálaesten.
Kulcsár Edina 2014-ben a Magyarország Szépe - Miss World Hungary gálaesten.
Fotó: Illyés Tibor / MTI

- Egyszer felhívtak a szobámban telefonon a Miss World office-ból, hogy érkezett egy csomagom. Egy hatalmas doboz, ami tele volt gyönyörű ruhákkal és cipőkkel. Gondolkoztam, mi legyen, hiszen senki nem írta, hogy ilyet küld nekem.

- Végül mindent visszacsomagoltam, és szóltam nekik, hogy valószínűleg valami félreértés történt, hiszen senkitől nem várok csomagot, majd hozzátettem, ha nem lesz gazdája, akkor adományozzák el valakinek, akinek tényleg szüksége van rá. Utóbb kiderült, ezek mind tesztek voltak, amivel megnézték a reakciónkat.

Geszler Dorottya így néz ki most

Az 1970. május 2-án született Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. A bájos mosolyú, csillogó szemű, fiatal nőre sokan felfigyeltek, és többen emlékeznek rá, mint az első helyezett Gerlóczy Magdolnára vagy az első udvarhölgy Bali Anitára.

Ezt is szeretjük