Kulcsár Edina titkos esküvője - Gyönyörű menyasszony volt a szűk körű lagziban
Kulcsár Edina kisfia születése előtt összeházasodott Csutival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti kisfiuk születése előtt titokban összeházasodtak. Szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki a boldogító igent - adta hírül címlapján a Best magazin

A többi idei sztáresküvővel ellentétben az egykori szépségkirálynő és szerelme nem verték nagydobra, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, csak a legközelebbi családtagok és barátok vettek részt a ceremónián. 

- Egy hirtelen ötletből indult ki az egész, pár hete, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező, harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de, mivel babát várok, csak be kellett mutatnom a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály - mesélte az újdonsült feleség a hetilapnak, mely exkluzív fotókat és részleteket közölt a nagy napról. 

A modell és műsorvezető azt is elárulta, hogy, mint minden lány, ő is arról álmodott, hogy hosszú, bő, fehér menyasszonyi ruhában megy férjhez, ami így is lett, igaz, de a babapocakja miatt szolidabb ruhát választott. A férjével azt tervezik, hogy, miután megszületett a kisfiuk, Medox, és Edina visszanyerte a szülés előtti alakját, tartanak egy második, templomi esküvőt is, mert most csak a polgári szertartás szerint keltek egybe, a kismamának ugyanis fontos volt, hogy a kisfia házasságban szülessen meg. 

- Azt tervezzük, hogy megvárjuk, amíg Medox megtanul járni, és ő hozza majd az oltárhoz a gyűrűt - mondta a 27 éves sztár. 

Kulcsár Edina azt is megosztotta a Best olvasóival, hogy kalandos volt, ahogy eljutott az esküvőre: saját magát sminkelte, a ruháját pedig az édesanyja adta rá a dédmamája lakásában, csak azzal nem számoltak, hogy a légkondi nélküli lakásban folyni fog róla a víz. Ráadásul, miután elindultak, bent ragadtak a ház folyosóján, a kulcsuk nem nyitotta a zárat. Végül úgy kellett az ajtót feltörni. A ceremóniára végül időben odaértek, Kulcsár Edinát az édesanyja kísérte az oltárhoz. 

Ezt is szeretjük