Emlékszel Krizbai Tecára? Friss fotón a Csillag Születik énekesnője
A 22 éves Krizbai Teca pszichológiát tanul.

krizbai-teca
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krizbai Tecát a 2011-es Csillag Születik című tehetségkutatóban ismerhette meg az ország. Az akkor 15 éves, aliglátó lány éterien tiszta hangjával és zongorajátékával nyűgözte le a zsűrit a műsor harmadik szériájában.

Az azóta eltelt hét évben keveset hallhattunk az énekesnőről, aki időközben leérettségizett, jelenleg pedig utolsó éves pszichológia szakos hallgató, és természetesen azóta sem hagyott fel az énekléssel.

A fiatal énekesnő fontosnak tartja, hogy több lábon álljon, így az egyetem befejezését követően párkapcsolati tanácsadóként szeretne dolgozni.

- Ezzel ugyanis már most is van lehetőségem foglalkozni, miután önkéntesként segítem a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkáját. Itt online segítő beszélgetéseket tartok, valamint már saját cikkeim is jelentek meg az oldalon - nyilatkozta a Blikknek.

A Három Királyfi, Három Királylány mozgalom legfőbb céljául azt tűzte ki, hogy a kívánt gyermekek megszülethessenek. Ma ugyanis Magyarországon jóval kevesebb baba jön világra, mint amennyit terveznek. Igyekeznek segítséget nyújtani többek közt a párkeresésben, a családbarát felsőoktatás és munkahelyek megteremtésében.

Krizbai Teca három évvel ezelőtt ismerte meg a párját, Tellér Gábort. A társkereső oldalra az énekesnő unokatestvére unszolására regisztrált. Mint mondja, nagyon boldogok azóta, és másfél éve már jegyben is járnak. Jelenleg Teca édesanyjánál élnek hármasban.

Ami pedig az éneklést illeti, természetesen ma is az élete része. Rendszeresen lép fel szólóban, illetve húgával és unokatestvérével pár évvel ezelőtt megalakították a Consystens együttest - mellyel főleg lírai dalokat adnak elő. A feldolgozások mellett Tecának saját szerzeményei is vannak, melyeket YouTube-csatornájára szokott feltölteni.

- Igyekszem minél több stílusban alkotni. Még mindig nagyon szeretik, ha zongorakísérettel énekelek, hiszen anno így ismertek meg - nyilatkozta a Blikknek.

A Csillag Születik énekesei ma

Mi lett László Attilával vagy Kovácsovics Fruzsinával? Az alábbi galériában összegyűjtöttünk róluk néhány infót. Nézd meg a következő képeket!

Ezt is szeretjük