Tiniként tűnt fel a Csillag születikben - Szirota Jennifer gyönyörű nő lett
Így néz ki ma Szirota Jennifer, aki öt éve szerepelt a Csillag születik című műsorban.

csillag-szuletik-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szirota Jennifer hét évvel ezelőtt jelentkezett az X-Faktorba, ahol egészen a mentorok házáig jutott, de aztán Geszti Péter döntése miatt végül nem került be az élő show-ba. Ez azonban nem szegte kedvét, és 2012-ben, 16 évesen újra szerencsét próbált, ám ezúttal már a Csillag születik című műsor negyedik szériájában.

Élete legszebb pillanatának azt tartja, amikor megtudta, hogy bejutott a Csillag születik legjobb 12 versenyzője közé. Az RTL Klub tehetségkutató műsorában nemcsak a nézőket, de a zsűritagokat is sikerült lenyűgöznie, aminek köszönhetően a fináléba is bejutott, ám a versenyt abban az esztendőben Mészáros János Elek énekes nyerte meg.

Szirota Jennifer a Csillag születik című műsorban és ma.
Szirota Jennifer a Csillag születik című műsorban és ma.
Fotó: RTL Klub, Facebook/Szirota Jennifer

Szirota Jennifer július 20-án ünnepelte 24. születésnapját, és a mai napig koncertezik. 2015-ben Király István énekessel két duettet is készített, a közelmúltban pedig Celine Dion Fly című dalának feldolgozásával lepte meg rajongóit, akik tavaly óta a Parno Graszt zenekarban is hallhatják őt énekelni.

MA ESTE újra a SzerencseSzombat színpadán..! 18:35h - Duna TV 🤗🎙️🎶📽️❤️

Jennifer Szirota (@jenniferszirota) által megosztott bejegyzés,

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük