Krisz Rudi a 90-es évek tinisztárja volt - Még most is szerelmes levelekkel bombázzák

Krisz Rudi sármosabb, mint valaha.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Krisz Rudi zenei pályafutását a Rockonok - későbbi nevén Dominó - nevű zenekarban kezdte a '90-es években. Később ez a formáció feloszlott, azonban néhány évvel később lemezszerződést kapott, első debütáló lemeze Tűz címmel jelent meg. A tinilányok akkoriban megőrültek Krisz Rudi helyes arcáért és igézően kék szemeiért. 2008-ig öt albumot jelentetett meg, később pedig eltűnt egy kis időre a nyilvánosság elől. Hat évig dolgozott egy óceánjáró hajón, végül úgy döntött, visszatér Magyarországra. A szeptemberben 37. születésnapját ünneplő zenész most nem is lehetne boldogabb, rendszeresen jelentet meg új dalokat, emellett rendszeresen jár koncertezni is.

Az énekesnek nagyon sok a munkája, jelenleg a zenélés az első az életében.

- Koncentrálok a zenére, nyáron rengeteg fellépésem van, olyan szinten, hogy egy szabad hétvégém nincs, és ennek nagyon örülök - mesélte a FEM3 Caféban.

- Most annak örülök, hogy megélhetem azt, hogy ott vagyok a nagyszínpadokon, és szeretnek az emberek - magyarázta Krisz Rudi, akinek a dalain már több generáció is felnőtt, koncertjein nemcsak a régi fanatikusok tombolnak, akik már közel 20 éve követik a zenész pályafutását, hanem a tinédzserek is.

Krisz Rudi nem sokat változott: bal oldali fotó 2002-ből, a mellette levő 2018-ból való.
Krisz Rudi nem sokat változott: bal oldali fotó 2002-ből, a mellette levő 2018-ból való.
Fotó: FEM3 Café

Elmesélte azt is, hogy a mai napig kap szerelmes leveleket, a múltkor egyik rajongója osztotta meg vele, hogy anno az édesanyja, most pedig ő az, aki szerelmes belé. Ezek az üzenetek jólesnek Rudinak, azonban számára az első nő az életében a kedvese, aki egyébként a dalszövegírója is. Már 10 éve vannak együtt, de egyelőre még nincs tervben az esküvő.

Legújabb dala, az Ego májusban jelent meg. A friss szerzeményről ezt mondta el a FEM3 Café műsorvezetőinek a sármos zenész:

- Én azt gondolom, hogy soha nem fogok felnőni. Nyilván ez annak is köszönhető, hogy a zene burkában élek, és nagyon hálás is vagyok a sorsnak, hogy a mai napig azt csinálhatom, amit szeretek, és erről szól ez a dal is - tette hozzá.

Betty Love a 90-es évek népszerű énekesnője volt - 43 évesen is nagyon dögös

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük