Tóth Gabi férjét elsőre fel sem ismertük: Krausz Gábor úgy néz ki, mint Magnum
Krausz Gábor is csatlakozott a Movember nevű mozgalomhoz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018-ban léptek először egy párként a nyilvánosság elé. A kapcsolatuk igazán idillien alakult: 2019 áprilisában eljegyezték egymást, egy hónappal később bejelentették, hogy első gyermeküket várják. A gólyahírt titkos esküvő követte, majd a gyermekáldásra decemberben került sor.

Harmonikus életükbe rajongóik az Instagramon kaphatnak némi betekintést. Bár az utóbbi időben kislányuk, Hannaróza Marika arcát már nem mutatják meg a közösségi médiában, egymásról azért posztolnak. 

Krausz Gábor bajusszal

Az énekesnő legfrissebb közös szelfijükkel kis híján meg is tévesztette követőit, sokan első ránézésre nem ismerték fel, ki mosolyog mellette. A pillanatnyi zavart férje új külseje okozta: bajuszosan állt a kamera elé.

A sztárséf nem puszta hóbortból döntött úgy, hogy megnöveszti arcszőrzetét, ő is csatlakozott az Ausztráliából indult Movember elnevezésű mozgalomhoz. Ennek lényege, hogy a férfiak november hónapjára félreteszik a borotvát, hogy megjelenésükkel felhívják a figyelmet az egészségmegőrzés fontosságára.

„Hogy miért lett bajuszos a Krauszom? November a bajusznövesztés hónapja. Sokan még mindig nem tudják, nincsenek tisztában azzal, hogy ez nem egy idióta hóbort, hanem célja van. Nem is akármilyen. Férfiak ezreit érintő betegségekre hívja fel a figyelmet és arra, hogy az időben elvégzett szűrővizsgálat bizony életet menthet” - osztotta meg a sztár az oldalán.

A kommentek persze azonnal özönleni kezdtek a fotó alá. Rengetegen árulták el, hogy párjaik is részt vesznek a kezdeményezésben. Mások azt kezdték el taglalni, hogy Krausz Gábor kire hasonlít így: sokaknak a Tom Selleck által játszott Magnum ugrott be, mások Freddie Mercuryt írták, abban azonban valamennyien egyetértettek, hogy jól áll neki ez a fizimiska.

Tóth Gabi smink nélkül

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy féléves kislánya, Hannaróza Marika felébredjen, hogy aztán az egész napját a hétkilós csemetéje "szolgálatában" tölthesse.

Ezt is szeretjük