Íme a sztárok plasztikai sebészének felesége: Krasznai Zsolt számára Dóra a tökéletes nő
Krasznai Zsolt megtalálta Dórában mindazt, amire vágyik egy nőben. Felesége a lelki társa.

krasznai-zsolt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a plasztika témaköre felmerül egy-egy beszélgetős műsorban, szinte garantálható, hogy dr. Krasznai Zsoltot hívják meg szakértőnek. Felesége is ismerős lehet a képernyőről, dr. Krasznai Dóra azonban teljesen más terület szakértője.

Jogi doktorként végzett az egyetemen, dolgozott bíróságon, majd megismerte a férjét, aki miatt lemondott a karrierjéről. Ma a sebész szépészeti klinikájának kommunikációs igazgatója, de jogi témákban szívesen mondja el szakvéleményét.

Krasznai Zsolt felesége, Dóra

A TV2 Mokka adásaiban lehet látni a csinos sztárfeleséget. Áprilisban például kifejtette az álláspontját Johnny Depp és Amber Heard ügyével kapcsolatban, de június végén a repülőtéren kialakult káoszhelyzetekről is is kérdezték.

krasznai
Fotó: TV2/Mokka

A gyönyörű jogász és férje 18 éve imádják egymást. Korábban Krasznai Zsolt elárulta, Dorka testesíti meg számára mindazt, amit egy nőben valaha keresett.

- Jó feleség és jó barát is egyben. Hozzám nagyon kell az alkalmazkodóképesség, már csak a munkámból kifolyólag is, és ez benne nagyon megvan. Arról nem is beszélve, hogy okos és gyönyörű - ecsetelte 2021 októberében a Best magazinnak.

Geszti Péter felesége 

Geszti Péter feleségének ruhája telitalálat volt. Dietz Edit is megjelent férje oldalán a Magyar Mozgókép Fesztiválon, amelyet június 9 és 12 között rendeztek meg Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük