Kozso volt felesége csinos, szőke nő: Mónika énekesnő és műsorvezető is

Kozso volt feleségének saját műsora indult a Zenebutik csatornán.

Kozso volt felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kozso és volt felesége, Kádár Mónika válását ugyan 1994-ben kimondta a bíróság, közös gyermekük örök kapocs köztük. Lányuk, Amanda 1991-ben látta meg a napvilágot.

Az előadó volt kedvese sokaknak a televízióból lehet ismerős: Kádár Mónika énekesnőként és műsorvezetőként csinált karriert.

Kozso volt felesége

A csinos, szőke hajú nőnek a Zenebutik csatornán 2022 anyák napján debütált önálló műsora: a Flört Mónikával című zenés produkció háziasszonya lett. 

mónika-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Jó meglepetés volt a családnak, hogy pont anyák napján volt az első adás, de azt tudni kell, hogy kaptam kritikákat rendesen. A lányom, Mandy a legnagyobb kritikusom - árulta el az előadó a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Anya és lánya nagyon hasonlítanak egymásra: a harmincéves Amanda örökölte édesanyja hajszínét és bájos vonásait is. Szoros a kapcsolatuk, egymás legnagyobb támaszai.

- Gyerekként is úgy neveltem, mintha a barátnőm lenne. Sokkal több mindent megosztottam vele. Azáltal, hogy őszinte voltam hozzá egész életemben, ő is őszinte. Ugyanazt kapom tőle, amit adtam. A legbensőbb dolgokat, a kisebb-nagyobb problémákat velem osztja meg.

kozso
Fotó: TV2/Tények Plusz

Amanda első regényét is édesanyjának mutatta meg először. A fiatal nő külföldön csinált karriert, erotikus témájú könyvét Amerikában adták ki.

- Ahogy elkészült egy fejezet, rögtön küldte át nekem, hogy olvassam el. Mint legnagyobb kritikusa ott ültem, és azon gondolkoztam, hogy ezt tényleg a lányom készítette? Nagyon büszke voltam! 

 Nagy Feró feleségével

Molnár Ágnes húsz évvel fiatalabb a Beatrice sztárjánál. 1980-ban ismerték meg egymást, a vonzalom pedig rögtön egyértelmű volt. Az akkor még csak 18 éves Ágnes szülei nem örültek a nagy korkülönbségnek.

Nagy Feró 20 évvel fiatalabb feleségével és 4 unokájukkal: Ágnes fiatalos nagymama

Nagy Feró és felesége mindig elolvadnak az unokáktól.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük