Videó! Rémisztő dolgot művelt az Áll az alku fenegyereke
Kovács Áronról tudtuk, hogy imád motorozni, de kaszkadőrmutatványt ezidáig nem nagyon láttunk tőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Áronért nem véletlenül vannak oda a nők, hiszen az Áll az alku sármos műsorvezetője nemcsak jóképű pasi, de kellőképpen bevállalós is.

 

Főleg, ha motorozásról van szó! Minden bizonnyal sokan emlékeznek még a sztár két évvel ezelőtti pikáns akciójára - ekkor Áron a TV2 Popdaráló című népszerű műsorát vezette.

Meztelenül is bevállalta

Egy alkalommal pedig meggondolatlanul azt az ígéretet tette az egyik döntős szereplőnek, hogy amennyiben tudja a kérdéses dal szövegét, akkor ő meztelenül pattan majd nyeregbe, és száguld végig a Margitszigeten.

A műsor rajongóinak nem kis örömére a kérdéses versenyző, Erika elvitte a hárommilliós főnyereményt - Áron pedig, becsületére legyen mondva, betartotta ígéretét. Így aztán millió néző követte a televízió képernyőjén keresztül, amint a műsorvezető ruha nélkül ülte meg a vasparipát.

Kaszkadőrként is megállja helyét

Nos, ezúttal egészen másfajta produkciót vállalt be a kisgyerekes sztár, ami ugyan nem annyira szexi, ám kétségkívül látványos. A 37 éves szívtipró ugyanis nem másra vállalkozott, mint hogy a fejjel lefelé lóg majd egy száguldó motorról!

Bár az akcióhoz bukósisakot viselt, azért láthatóan izgult, hogy közelről fogja látni majd a Hungaroring aszfaltját. Mindenesetre örömmel húzta elő kedvenc motorját a garázsból, és alig várta, hogy végre nyeregbe pattanhasson.

Hála a komoly előkészületeknek, a védőfelszerelésnek, no meg az elrebegett fohásznak, nem esett rajta egy karcolás sem, legfeljebb a frizurája ment tönkre - de ennyi azért még belefér.

Persze arról, hogy minderről mit gondolt a felesége, nem szól a fáma.

Fotók: TV2, Europress

Ezt is szeretjük