Ábel Anita kínos helyzetbe került a műsorában
Kovács Patrícia szerint egy gyereknek nincs keresnivalója a szülő munkahelyén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia filmben (9 és 1/2 randi, Félvilág), tévésorozatban (Válótársak, Korhatáros szerelem) és színpadon is rendre bizonyíthatja tehetségét. A 41 éves színésznő egy kislány édesanyja, Hannát viszont soha nem viszi forgatásra vagy be a színházba. Szerinte a gyerek jelenlétében nem tud a felnőtt dolgozni és a közeg sem egy gyereknek való - mondta a vasárnap esténként a Spektrum Home csatornán jelentkező NőComment! című műsorban. 

- Tudatosan nem engedem be a gyereket a színházba, nem jön velem a stúdióba, meg forgatni. Az egyik oka ennek az, hogy ha ő ott van velem, akkor csak az ő mamája vagyok, nem tudnék dolgozni, figyelni, a másik pedig, hogy azt érzem, a mi közegünk nem az öt és fél éves gyerekemnek való. Nagyon sokszor azt látom, hogy amikor beviszik a kollégák a gyerekeket a színházba, egy csomó embernek rájuk kell figyelnie, miközben ez egy munkahely - osztotta meg a nézőkkel véleményét Kovács Patrícia.  

Köszi, mert az enyém a vezérlőben ül

– reagálta erre Ábel Anita, aki a kínos helyzetet nevetéssel és viccelődéssel ütötte el. 

kovacs-patrcia2
Fotó: TMC

- Elvittem a Madách Színházba egy gyerekdarabra, amiben kamaszlányok táncolnak a színpadon. Az volt öt perc után a kérdése, hogy "mama, én mikor csinálhatok ilyet?" Azt éreztem, hogy ha ez kijön belőle, az legyen minél később. 

Magyar női sztárok szemüveges gyerekként

Képes összeállításunkban nemcsak Kovács Patríciát láthatod, hanem más hazai hírességeket is, így Sarka Katát vagy Rubint Rékát szemüveges gyerekként.

Ezt is szeretjük