Kovács Patrícia plusz kilói miatt kapta meg a főszerepet
Kovács Patrícia élete egyik legjobb filmszerepét annak köszönheti, hogy kikerekedett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azok a sztárok, akik a közönséget szórakoztatják, igyekeznek a legjobb formájukat nyújtani. Odafigyelnek arra, mit esznek, és rendszeresen mozognak. Azoktól, akik kamerák előtt dolgoznak, pláne elvárják, hogy ne nagyon legyen rajtuk súlyfelesleg - ezt a műsorvezetőnők és a színésznők tapasztalják leginkább. Vannak azonban szerepek, melyek kifejezetten azt kívánják, hogy a színésznőn legyen mit fogni. 

Kovács Patríciának pont jól jött, hogy a Félvilág című filmhez Mágnás Elza szerepére fél évvel a kislánya születése után kérték fel. Krizsó Szilviának azt mesélte, ő akkoriban nem volt kibékülve a testével, de lehet, hogy a ma már ismét karcsú alakjával meg sem kapta volna Szász Attila filmjének a főszerepét. 

kovacs-patricia-krizshow
Fotó: TV2, KrizShow

"Amikor megkaptam a szerepet, volt még fél év a forgatásig, de akkor is borzasztó állapotban voltam. Egyáltalán nem voltam kibékülve a saját testemmel, mert 15 kilóval voltam több, mint most, és mindenem megváltozott. (…) Azt a filmet úgy forgattam, hogy az ebédszünetben fejtem a tejemet a fürdőszobában, utána összekaptam magam, és teljesen tudatosan azt mondtam magamnak, hogy nem fogok én itt hisztériázni és kiborulni. Nem nézek bele a tükörbe, mert, amit látok, az nekem nem tetszik." 

"Egyébként Mágnás Elzához jól passzolt ez a dús test, meg minden más, amit egyébként nem bírtam magamon. Lehet, hogy ma már nem kapnám meg a szerepet, de akkor jól jött. Meg az egész lassúsága. Teljesen más volt a tempóm, tréningnadrágos kismamaként épp elvarázsolt a gyermekem. Szakács Györgyi meg rám adta azokat a ruhákat, hömpölygött körülöttem a történet, ami a vásznon titokzatosságnak tűnik, miközben nem az volt" - olvasható a KrizShow című könyvben.   

Cikkünk Krizsó Szilvia: KrizShow című kötete alapján készült. 

A kötet anyaga válogatás az ATV-n is sugárzott KrizShow című talk show beszélgetéseiből. A népszerű újságíró, televíziós műsorvezető sikerekről és kudarcokról, munkáról és magánéletről faggatja ismert vendégeit. A könnyű anekdotázás és az őszinte vallomások eredményeként elsöprő győzelmek és csúfos bukások történeteit ismerhetjük meg.

Kiadja a Kossuth Kiadó
Ára 3800 forint.
Ezt is szeretjük