Kovács Kokó István harmadszorra is apa lett
Kovács Kokó István újra apa lett.

kovacs-koko-istvan-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kokó István újra apai örömök elé nézett, írta meg a Ripost. A magyar ökölvívónak van már két fia, Bence és Gergő, akik már várták, hogy megérkezzen a kistestvérük.

Menyasszonyával, Katalinnal még novemberben jelentették be, hogy hamarosan bővül a család, de akkor még semmilyen információt nem árultak el arról, mikor is érkezik meg a kis jövevény. Utoljára február 14-én, a Body Kiállításon mutatkozott a pár, ott már elég nagy volt Kata hasa, látszott, hogy hamarosan anyai örömök elé néz.

Válása után ő lett a kedvese

Kovács Kokó István 2016-ban vált el első feleségétől, Serfőző Krisztinától. Ugyanebben az évben ismerkedett meg Garami Katalinnal, aki a Footour Sport Egyesületnél futó, emellett közgazdászként dolgozik.

- Én a munkahelyemen egy hétköznapi, dolgozó nő vagyok, a pályán pedig csak egy atléta, ugyanúgy, mint a többiek - nyilatkozta a Vous-nak 2016 áprilisában Garami Katalin.

kokó istván és menyasszonya kata
Fotó: Facebook.com/Kovács Kokó István

Mivel az ökölvívó is a futás nagy szerelmese, megvannak bennük a közös tulajdonságok. Kovács Kokó István az egyik Facebook-posztjában leírta, hogy 2017-ben 15 különböző országban jártak, emellett négy maratont is lefutottak a kedvesével. A pár közös képein látszik a harmónia, és az is észrevehető, hogy jól megértik egymást. A kis jövevény várhatóan csak még színesebbé teszi a közös életüket.

Ezt is szeretjük