Ez a sportoló Kovács Koko István szerelme - Balatonfüreden romantikáznak
Kovács István Koko a barátnőjével ment vitorlázni.

kovacs-koko-istvan-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Koko István életébe tavaly köszöntött be az új szerelem egy csinos sportoló, Garami Katalin személyében, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él. A 46 éves világbajnok ökölvívó a futásnak köszönheti barátnőjét, hiszen közgazdászként dolgozó kedvese maratoni futó, aki már kétszer is megnyerte az IRONGIRL nevű versenyt.

- Alapvetően közgazdászként élem az életemet hétfőtől péntekig reggeltől délutánig, aztán ezután kezdődik a másik életem, amikor futó vagyok a Footour Sport Egyesületnél, legalábbis próbálok az lenni. Próbálom az életem e két részét külön kezelni - mesélte magáról Garami Katalin tavaly áprilisban a Vousnak adott interjújában.

#katakoko #sommer #sailing #azéletszép

Kovacs Istvan (@kovacs_koko_istvan) által megosztott bejegyzés,

Koko is imád futni

Habár Kovács Koko István 2002-ben felhagyott a profi boksszal, a sporttal viszont korántsem szakított, hiszen ő is rendszeresen vesz részt triatlonokon, de maratonokat is szokott futni. A közös sportolás mellett szívesen kirándulnak is – a közelmúltban például Balatonfüredre utaztak, ahol Koko vitorlázni is elvitte szerelmét. 

- Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire - írta Kovács Koko István tavaly decemberben a Facebook-oldalára, romantikus közös fotójuk tanúsága szerint pedig azóta is nagyon boldogok mindketten.

Ezt is szeretjük