Kovács Katinak hatalmas pofont adott Charlie: hónapokig nem hallott a fülére

Kovács Kati akkora pofont kapott Charlie-tól, hogy a búzatáblák közé esett.

charlie-kovacs-kati-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kati énekesnő közel hat évtizede szórakoztatja a közönséget, nevéhez a '60-as évek óta számtalan koncert, több millió eladott lemez és rengeteg ismert sláger fűződik.

A 78 éves sztár a Mokka kameráinak mesélte el azt az emlékezetes jelenetet, amikor egy szerep kedvéért ismert kollégája jó erősen pofon vágta.

Kovács Katit megpofozta Charlie

A szóban forgó eset az 1968-ban debütált Fejlövés című film egyik jelenetében következett be, amikor Horváth Charlie akkora pofont adott neki, hogy utána sokáig alig hallott az egyik fülére.

kovacs-kati-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Azt mondta a rendező, a Bacsó Péter, hogy „Figyelj, ha pofon vágod a Katit, de csak mímeled, akkor látszódni fog, hogy nem volt igazi a pofon!” Charlie erre azt mondta, hogy nem akar engem megütni, mire a rendező jól megitatta pálinkával.

Az énekes a pálinka után már levetkőzte a gátlásait, és a rendezői utasításhoz igazodva erőteljesen pofon vágta Kovács Katit, akinek ezután teljesen elment a kedve a filmezés világától.

- Ezután odajött hozzám Charlie, és akkora pofont lekevert, hogy beestem a búzatáblákba. Akkor emlékszem, hogy azt mondtam: „Elegem van a filmezésből! Én soha többet nem akarok filmezni, ha ez ilyen fájdalommal jár." Hónapokig nem hallottam akkor a fülemre.

Kovács Kati és Bródy János

Kovács Kati és Bródy János a ’60-as évek álompárja volt. Mindkettejük karrierje abban az évtizedben indult be: az énekesnő számára az áttörő sikert az 1965-ös Ki mit tud? hozta meg, míg a zenész 1964 után került az Illés zenekarba. Fordulatos történet az övék: a váratlanra sikerült lánykérést nem esküvő, hanem szakítás követte. Már maga az eljegyzés is faramucira sikerült, Kovács Kati nem tudta eldönteni, hogy szerelme tréfál-e vele. 

Cover-kép: MTI/Soós Lajos

Ezt is szeretjük