Az Egri csillagok és a Keresztanyu sztárjai 23 éve szerelmesek: közös fotón felnőtt fiukkal
Kovács István és Sajgál Erika fia 1999-ben született. Domonkos külföldön él és tanul.

sajgál-erika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyikőjüket az Egri csillagok Bornemissza Gergőjeként, másikukat a Keresztanyu háziasszonya, Krisztina Tatarenko bőrébe bújva imádja a nagyközönség. Kovács István és Sajgál Erika kapcsolatának története hollywoodi filmbe illő.

23 éve köti össze őket a szerelem. A színész két válással, kétgyermekes apukaként egy fellépés során szeretett bele a nála 20 évvel fiatalabb kolléganőjébe. A románcból szerelem, majd házasság lett.

Kovács István és Sajgál Erika fia

1999-ben ért újabb mérföldkőhöz a kapcsolatuk, megszületett közös gyermekük, Domonkos. A már 23 esztendős férfi külföldön él és tanul, így még nagyobb öröm a szülőknek, hogy a 2022-es karácsonyt együtt ünnepelhetik.

- Bécsben a CEU-n tanul nemzetközi jogot és biztonságpolitikát, sok helyen kell elegánsan megjelennie, úgyhogy kapott tőlünk két öltönyt. Azt mondta, csodás karácsonyi ajándék, hogy elegánsan felöltöztettük - mesélte a színésznő a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár az elengedés nem volt könnyű, a szülők nagyon büszkék fiukra, hogy így egyedül nekivágott a nagyvilágnak. 

- Irtózatos szorgalommal tanul. Nemigen örül, ha ötösnél rosszabb jegyet kap, de ezt a jó eredményt igencsak megszenvedi. Azt gondolom, volt kitől örökölnie a maximalizmusát. Ha munkáról van szó, mi is azok vagyunk, de aki ebben mindenkit túlszárnyalt, az az édesapám volt - ezt már Kovács István árulta el a lapnak.

Gesztesi Károly három gyereke egy címlapon

Gesztesi Károly három gyermeke egy címlapfotón: Márkó, Panka és Dávid sosem szerepeltek még így együtt a nyilvánosság előtt. A ritka közös képen jól látszik, mennyit változott a három testvér.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt, RTL/Keresztanyu

Ezt is szeretjük