A magyar műsorvezetőt 15 kiló plusszal fel sem ismerték az Észbontók című műsorban
Az Észbontók műsorvezetője, Kovács Áron volt a VIASAT3 vetélkedőjének egyik feladványa.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Észbontók a VIASAT3 legsikeresebb saját gyártású vetélkedője, április közepén már a 7. évada indult el. 2020-ban is népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását. 

A könnyű kérdések és könnyű válaszok műsorának a kezdetektől fogva Kovács Áron a házigazdája. 

Kovács Áron, az Észbontók műsorvezetője  

A 46 éves műsorvezetőnek a 7. évad harmadik hetében különleges szerep jutott: az egyik feladványban azt kellett kitalálniuk a játékosoknak, hogy ki látható a képen. Az alábbi válaszok közül választhattak: A – Egy amerikai színész, B – Egy spanyol motorversenyző, C – Egy magyar műsorvezető.

Csak amikor megfordult, akkor derült ki számára, hogy a vetélkedő készítői róla szedtek elő egy régi, motoros fotót, amin napszemüveget visel. 

kovacs-aron
Fotó: VIASAT3

- Köszönöm szépen! Előnyös kép, egy olyan 15 plusz van rajtam kilóban - bukott ki a tévésből. 

Az RTL Klub műsorvezetői régen és most

Erős Antónia neve egybeforrt az RTL Klubbal, ugyanis már több mint húsz éve ő a Híradó arca Szellő Istvánnal együtt. Ma már félhosszú, vörös hajjal ismeri mindenki, ám amikor elkezdett híradózni, teljesen másképp nézett ki: rövidre nyírt, fekete hajjal köszöntötte rendszeresen a nézőket. Kíváncsi vagy, hogy Erős Antónián kívül hogy festett az RTL Klub többi népszerű műsorvezetője régen? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során.

Azt mondta, szerinte kizárt, hogy a versenyzők rájöjjenek, őt ábrázolja a kép. Szerepelt már az Észbontókban feladványként, akkor csak annyit tudtak szólni a versenyzők, hogy "Ez ki?".

Ezt is szeretjük