Kovács Ági fia az anyjára ütött - Dominik aranyérmet nyert egy úszóversenyen
Kovács Ági olimpiai bajnok úszó fia is remekül úszik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Ági, aki Atlantában 200 mellen bronzot, négy évvel később pedig a sydney-i olimpián aranyérmet nyert, a vizes vb-n szurkolóként volt jelen, volt, hogy fia, Dominik is elkísérte. 

A 36 éves úszó életében gyermeke, a nevével fémjelzett úszóakadémia, a tanítás és a tanulás áll az első helyen. A hatéves Dominik örökölhette édesanyja úszótehetségét és a víz iránti rajongását, mert Kovács Ági azt mesélte a mai FEM3 Caféban, hogy hamarabb ugrált a medencébe, mint hogy elkezdett volna beszélni. 

- Már féléves korában levittük az uszodába. Még beszélni se tudott, de már ugrált be a medencékbe. Az első szavai között ott volt a buborék, annyira szerette a medence világát. Sokáig csak játszani vittük, aztán hároméves korában, szép lassan, játékosan elkezdett úszni. A mai napig heti kétszer úszik. Most volt egy kis háziversenyünk, azt megnyerte. Föl kellett egy kis szöget verni a szobájában, arra akasztottuk az érmet - osztotta meg a nézőkkel.  

- A világbajnokságon ő is kint volt velem, és amikor hátra tudtam vinni az érmekhez, közölte a sportvezetőkkel, hogy neki is van már aranyérem - mesélte. 

Ezt is szeretjük