Korda György és Balázs Klári új otthona: a villából egy tetőtéri lakásba költöztek

Korda György és Balázs Klári új lakása szellős és napfényes. Nagy terasz tartozik hozzá, ahonnan mesés a panoráma.

korda-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korda György és Balázs Klári híres villája 2022 januárjában vált eladóvá. A pazar épületet egy kisebb lakásra cserélték, bár már hónapok óta itt élnek, még nem került minden a végleges helyére.

A házaspár fájó szívvel hozta meg a döntést, hogy eladják az ikonikus rózsadombi hotelt, ahol harminc éven át laktak. 

Korda György és Balázs Klári lakása

Balázs Klári tavaly elárulta, anyagi és kényelmi okok egyaránt közrejátszottak: a megemelkedett rezsiárakon túl az is közrejátszott, hogy a pletykákkal ellentétben sosem volt személyzetük, a takarítástól a kert gondozásáig mindent maguk csináltak az 1500 négyzetméteres Korda-villában. 

A Korda házaspár a Nagy szám című műsorban.
A Korda házaspár a Nagy szám című műsorban.
Fotó: RTL/Nagy szám

Az új, kisebb lakás sokkal élhetőbb a számukra. Az új otthonuk egy zöldövezetben található társasház 150 négyzetméteres tetőtéri lakása lett nagy terasszal és mesés panorámával - ez a két tényező volt az, amiért végül a II. kerületi ingatlant választották. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A méretkülönbség ugyan jelentős a villához képest, a napfényes, szellős szobákban egyáltalán nem érzik magukat bezárva.

- Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a villa, mégiscsak harminc évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt - számolt be az énekesnő a Borsnak.

a7aa18dfbdc1153c79b2d0ad021b3deb
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt 

Azt is elárulta, a szomszédok - akik között egykori híres sportoló és orvosprofesszor is van - kedvesen fogadták őket. A ház életében mindketten szeretnének aktívan részt venni a jövőben.

Nézd meg a Korda-villát kívül-belül!

A rózsadombi kastély három évtizeden keresztül volt a tulajdonukban. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest az impozáns Korda-villa kívül-belül.

Cover-fotó: RTL/Nagy szám

Ezt is szeretjük