Ezt ne hagyd ki! Ellenállhatatlan sármőr volt fiatalon Koncz Gábor
A fotó tanúsága szerint egyik legkiválóbb színészünk fiatalon igazi szívtipróként hódított.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fiatalkori fotóit nézve nem meglepő, hogy Koncz Gábor annak idején a legkörülrajongottabb férfiak közé tartozott. Pedig a 72 éves színészt apja a papi vagy az orvosi pályára szánta, de a lázadó fiú már akkor is a maga útján járta.

Bokszoló akart lenni, ám kamaszkorában egy alkalommal csúnyán kikapott a ringben, és ez örökre elvette a kedvét a bunyózástól. Ehelyett a színjátszás felé fordult az érdeklődése. 1959-ben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahol 1963-ban diplomázott.

Elvarázsolta a nőket

Már a diploma megszerzése előtt elkezdett filmezni, a hölgyközönség szívét pedig egy csapásra meghódította a karakteres arcú, sármos, zengő hangú fiatal színész. A kor leggyönyörűbb és legünnepeltebb primadonnáival játszott együtt, olyan sztárokkal, mint Pécsi Ildikó vagy Törőcsik Mari.

A férfias erőtől duzzadó művész nemcsak látszatra, hanem a valóságban is igazi keményfiú volt. Egyik híres szerepében, Kardos Ferenc Ünnepnapok című drámájában például dublőr nélkül alakította a veszélyes balesetet szenvedő motoros vagányt.

Túl a hetvenen is aktív

Olyan felejthetetlen filmekkel a háta mögött, mint az Egri Csillagok, a Sikátor vagy a Honfoglalás, Koncz Gábor még ma is korát meghazudtolóan aktív. Kedvenc sportja a lovaglás és a vízisí, sőt, szabadidejében festeni is szokott.

Két lánya van, Tekla elismert vízisíbíró, Regina pedig keresett modell, akinek formás testét nemrégiben a CKM magazin olvasói is megcsodálhatták egy pikáns fotósorozaton.

A színésznek saját bevallása szerint semmi kifogása nem volt a képek ellen, hiszen megbízik lányában, aki egyébként már az esküvőjét tervezgeti kedvesével, Zsomborral.

Fotók: port.hu, Europress

Ezt is szeretjük