Koncz Zsuzsa: "Szerencsés voltam a szerelemben, életem során többször is átélhettem"
Koncz Zsuzsa 25 éve foglalkozik asztrológiával, de nem követi rendszeresen a horoszkópját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Zsuzsa csak ritkán nyilatkozik a magánéletéről, szeretné megőrizni a maga számára, szerinte az nem a nagy nyilvánosságra tartozik. 

Azt is kevesen tudják róla, hogy 25 éve foglalkozik asztrológiával: ugyan nem járt asztrológusiskolába, és tanfolyamot sem végzett el, az évek során egyre több könyvből tájékozódott a témában. 

Koncz Zsuzsa és a szerelem

A Best magazinban Izing Klára asztrológusnak elárulta, hogy nem követi rendszeresen a horoszkópját, de a születésnapján, amit évek óta más-más országban vagy településen ünnepel - megnézi a szolár horoszkópját (a születésnaptól születésnapig terjedő időszak, nagyjából egy évet ölel fel - a szerk.).

- Szülinapi útjaimat mindig megkonzultálom az asztrológus barátommal, aki sokszor meglepő dolgokat prognosztizál, amelyek néha bejönnek, néha nem. A járvány előtt azt mondta, ő úgy látja, akár kitüntetést is kaphatok, és szakmai siker is várhat rám. A képletet néztem magam is, mégis abszurdnak tűnt mindez a Covid közelében - árulta el a 75 éves sztár. 

Végül igaznak bizonyult a "jóslat": tavaly októberben a Budapest díszpolgára címmel tüntették ki, novemberben megjelent a Szabadnak születtél című albuma, ami márciusra aranylemez lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szakember az interjúban azt mondta, a Jupiter helyzete alapján Koncz Zsuzsából kiváló jogász lett volna. Az énekesnőnek mindig erős volt az igazságérzete, jelentkezett is a jogi egyetemre, de a ’60-as évek közepén azt látta, a jogszolgáltatás a rendszer kiszolgálója, ezért abbahagyta, inkább a zenei pályát választotta. 

Izing Klára szerint Koncz Zsuzsa a Szaturnusz helyzete alapján olyan partnert választ, akire fel tud nézni, és kíváncsi volt arra, a Vénusz bolygó milyen hatással volt az életére, szerencsés volt-e a szerelemben.

- Igen, hiszen életem során többször is átélhettem ezt a csodálatos érzést, és tudom, vannak sajnos, akiket Ámor nyila életük során elkerült. 

koncz-zsuzsa-2014
Fotó: MTI/Mohai Balázs

- Ez a felnézés dolog nagyon nem stimmel rám, de tény, hogy az intellektuális partnerség mindig fontos, egy hosszan tartó kapcsolatban különösen - vallotta be a Kossuth-díjas művész.

Koncz Zsuzsa férje

Zöldi Gergely róla szóló könyvében az olvasó bepillanthat az énekesnő gyermekkorának egy szeletébe és albumain keresztül az életébe is. Azt csak kevesen tudják, hogy a Kossuth-díjas előadóművész évekig férjnél volt. Boldizsár Miklós dramaturggal 1970-ben kötött házasságot. Ebben az évben jelent meg Szerelem című albuma.

Ezt is szeretjük