Ő a 83 éves Koncz Gábor társa: a csinos, szőke Katával többször lefotózták már

Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznek a társa Kata, akivel gyakran látják premiereken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Gábor 83 évesen is dolgozik az Újszínházban, a Karinthy Színházban, és Gyorsvonat című önálló estjével járja az országot.  A Best magazinnak azt nyilatkozta, otthon, a fotelban ülve azt gondolja, jó élete volt és van, aztán az is eszébe jut, hogy talán még sincs olyan jó élete. 

- Lényegében egyedül maradtam. Van ugyan társam… - mondta sejtelmesen a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, akit premiereken egy csinos, szőke, nála jóval fiatalabb nővel szoktak látni. 

Koncz Gábor társa

- A hölgy, akit látott, Kata, ő a társam. Kiszolgál, támogat, szeret, amit kérek és mondok, megcsinálja. De nem szabad elfelejteni, a gazda én vagyok a házamban - mondta a hetilap podcastjában, ahol megkapta a kérdést: "Azért ön is viszontszereti?"

- El tudná azt képzelni, hogy olyan legyen mellettem, aki nem kedves a szívemnek? Persze, hogy szeretem. Egyébként öntörvényű ember vagyok, 83 évemben mindig minden úgy történt, ahogy én akartam, számomra az volt a legfontosabb, hogy nyomot hagyjak magam után, azt gondolom, ezt elértem. És ez a legfontosabb.

A cikk az ajánló után folytatódik

Koncz Gábornak két lánya született, akik unokákkal is megajándékozták. Az egyikük Dubajban, a másik Szardínián tanul. 

koncz-gabor
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Szétesett a család. (…) Én soha nem tudtam volna itt hagyni a szüleimet, a nagyszüleimet, pedig lett volna módom rá. Hívtak külföldre dolgozni, például Franciaországba. (..) Jól beszélek oroszul, franciául, de én itthon érzem otthon magam. 

Koltai Róbert és párja, Ildikó

Sok kislány álmodozik arról, hogy felnőttként egy híresség lesz a férje. Ezzel Koltai Róbert párja, Gaál Ildikó sem volt másként. Gyermekként rajongott a színészekért, autogramjaikkal kitapétázta a szobáját, ám azt a legvadabb álmában sem gondolta volna, hogy kétszer is egy-egy színművész oldalán találja meg a boldogságot.

Ezt is szeretjük