Koncz Gáboron komoly műtéteket hajtottak végre - Nyilatkozott az állapotáról
A nyolcvanéves Koncz Gábor újra a régi formájában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Gábort először 2016 novemberében kellett megműteni gerincsérve miatt, később újra színpadra állt, de 2017-ben ismét kés alá kellett feküdnie. Nagyon nehezen viselte a fájdalmait, de szerencsére erőt vett magán, és felépült, a Best magazin beszámolója szerint egyre jobb formában van.

A munkája tartja őt életben

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész elárulta a lapnak, hogy igyekszik karbantartani magát, az otthonában van egy saját kis konditerme, ott edz, de még egyik régi szenvedélyének, a vadászatnak is újra hódolhat.

- Nem azt mondom, hogy szaladok a vaddisznó meg a szarvas után! Hál' Istennek, biztosítják a kényelmes vadászlehetőségeket. Egyébként mutass még egy nyolcvanéves színészt, aki saját súlyával húzódzkodik! A műtétek után sokat kellett feküdnöm, és az izmaim kissé eltűntek, de most már újra a régi vagyok. Helyesebben akarok lenni - nyilatkozta.

koncz gábor
Fotó: MTI/Zih Zsolt

A legendás színész azt is elárulta, hogy a sok munka tartja őt életben, addig sem foglalkozik az elmúlás gondolatával. Elárulta, van olyan barátja, aki kritizálja is őt emiatt, hogy még mindig hajtja a mókuskereket, de ez őt cseppet sem zavarja.

-  Egy ma is élő másik barátom naponta teremt le: "Te hülye! Nincs szükséged sem anyagilag, sem erkölcsileg erre a hajtásra, minek dolgozol?!". Közben ő meg otthon gubbaszt depressziósan. Érted? Addig vagy, amíg csinálsz valamit - mondta.

A magánéletéről elárulta, hogy két gyerekének két édesanyjával a mai napig nagyon jó a kapcsolata, ráadásul már unokái is vannak, akiket mindennél jobban szeret a világon.

- Gyönyörű életem volt, és örülnék, ha a hátralévő egy-két év vagy egy-két hónap is ilyen lehetne - tette hozzá.

Ezt is szeretjük