Igézően gyönyörű Koncz Gábor 32 éves lánya - Regina modellkedett is
Koncz Gábor kisebbik lánya, Regina ma is igazi bombázó.

koncz-gabor-2015-mti-zih-zsolt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Gábor két lánygyermek édesapja: Tekla 1971-ben, Regina pedig 1985-ben látta meg a napvilágot. Kettejük közül Koncz Regina a modellkedést választotta, amit 17 éves korában kezdett el, de a szélesebb közönség először 2006-ban találkozhatott érzéki fotóival az FHM magazinban, négy évvel később pedig a CKM magazin olvasói is megcsodálhatták bájait.

- Regina már nem gyerek, nemsokára megkapja a diplomáját a kommunikációs főiskolán, képes jó döntéseket hozni - jelentette ki kerekperec hazánk legendás színésze, aki 2011-ben férjhez adta kisebbik lányát. Azóta nem igazán hallhattunk róla, a Facebookon azonban ráakadtunk Koncz Regina fotós oldalára, ami arról tanúskodik, hogy a modellkedés helyett végül a kamera másik oldalán találta meg hivatását.

-  Mindig apuval teszteltetem le a fiúmat, és mondhatom, sokan elvéreztek a megmérettetésen. Nagyon megnézem, egyáltalán kit mutatok be neki, eddig csak négyen ismerhették meg. Zsombor a második fiú, akire ő is rábólintott. Őt csak az érdekli, szeret-e engem. Ha azt látja, hogy megbízhatok benne, befogadja - nyilatkozta Koncz Regina 2010-ben a Blikknek, aki ma is igazán gyönyörű.

Ezt is szeretjük